Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară Victoria Burete

Rețete ușoare de tort

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Uşor

Coaceți una dintre prăjiturile noastre ușoare pentru o delicatese reconfortantă, de la un burete delicat de la Victoria până la o pâine de banane înghețată și un tort clasic de morcovi


Cauti o reteta usoara de tort? Am compilat o listă cu rețetele noastre de top simple de tort care sunt ușor de făcut, inclusiv tortul nostru de ciocolată foarte ușor. De la buretele tradițional Victoria până la ideile ușoare de prăjitură cu morcovi, avem câteva idei fantastice din care să alegi pentru a face un tort de la zero.

Fie că sunteți în căutarea unei rețete ușoare de desert pentru divertisment, a face un tort de ziua de naștere (cu mai multe idei aici) sau căutați idei de coacere ușoare pentru familia dvs., citiți mai departe pentru a găsi rețetele noastre ușoare de tort …


Cum se coace un tort de bază

Trebuie să-mi aliniez formele de tort? Dacă o rețetă de tort îți spune să ungi și să făinești o cutie, atunci fă-o. Aluatul ar putea să nu se ridice la fel de bine dacă nu (are nevoie de unt pentru a-l ajuta să alunece în sus). Dacă îți spune să nu, nu! Unele amestecuri de prăjituri au nevoie de o suprafață aspră pentru a le ajuta să urce.

Cum îmi fac tortul să crească mai sus? Pentru a-ți ajuta buretele să crească să cernă făina de câteva ori, astfel încât să fie frumos aerată atunci când o adaugi. Cernerea prafului de copt împreună cu făina se va asigura că este bine amestecată înainte de a bate.

Contează dimensiunea staniului? Nu puteți schimba vrăjitor sau nevoi dimensiunile de tablă atunci când coaceți o prăjitură, așa că dacă utilizați cutii mai mici sau mai mari, reglați timpul de gătit (mai mult pentru cutii mai mici, deoarece tortul va fi mai gros și mai puțin pentru cele mai mari).

Contează unde îmi bag tortul în cuptor? Dacă cuptorul dvs. are un punct fierbinte și prăjiturile dvs. vin întotdeauna crescute mai mult pe o parte, rotiți-le la jumătatea timpului de gătit.

Cum se pliază și se smântânește un amestec de bază pentru tort

Cum înmoaie untul pentru coacere? Poate fi o sarcină care consumă mult timp, așteptând ca untul să se înmoaie înainte de a-l adăuga la produse de patiserie, de parcă ar fi încălzit în cuptorul cu microunde, va fi prea moale / lichid pentru a face un tort bine crescut. Pentru acei brutari nerăbdători, puteți să vă cubicați untul, să obțineți un castron cu apă caldă și să plasați cuburile în apă timp de aproximativ 5 minute și va fi la temperatura perfectă pentru patiseria dvs.

Cât timp trebuie să amestec untul și zahărul atunci când fac un amestec de tort? Cremarea împreună a untului și a zahărului este o modalitate tradițională de a începe să faceți o prăjitură, cu toate acestea mulți brutari nu le amestecă suficient de mult timp. Petreceți cel puțin 5 minute cremând untul și zahărul la viteză mare până când amestecul devine extrem de ușor, aproape alb și pufos pentru o creștere optimă și o prăjitură mai ușoară.

Cum îmi pliez corect amestecul de tort? Îndoiți gros în subțire atunci când combinați două loturi de amestec pentru un tort sau sufle. De exemplu, ai adăuga albusurile bătute la bază, nu invers. Adăugați mai întâi câteva linguri și amestecați-le bine, apoi îndoiți restul.

Ingrediente

  • Pentru torturile noastre folosim ciocolată, lămâie și alte arome de sezon
.
#Rețete #ușoare #tort
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *