Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de anghinare prăjită cu maioneză Miso

Anghinare prajita cu maioneza miso

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Verificați acest anghinare prăjită crocantă cu un sos de maioneză punchy miso. Această rețetă ușoară vine de la Kudu din Peckham, un nou restaurant modern european cu o întorsătură sud-africană


Ingrediente

  • anghinare glob 4
  • boabe de piper negru o ciupitura
  • semințe de fenicul o ciupitura
  • seminte de coriandru o ciupitura
  • ulei vegetal pentru prăjire adâncă
  • boia afumată un ciupit de servit

MISO MAYONNAISE

  • gălbenuș de ou 1
  • pastă albă de miso 50g
  • sos de soia 2 linguri
  • ulei din semințe de struguri 200 ml
  • suc de lămâie 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Curățați frunzele exterioare fibroase din anghinare, folosind un cuțit mic, până când frunzele au o culoare mai palidă. Folosiți un cojitor de viteză pentru a curăța tulpina pentru a îndepărta stratul exterior dur. Tăiați fiecare pe jumătate pe verticală, apoi apoi pe jumătate din nou și folosiți o linguriță pentru a îndepărta fiecare sufocator (o colecție de fire de păr mici fibroase la baza anghinarei).

  • Pasul 2

    Puneți boabele de piper, semințele de fenicul și semințele de coriandru într-o oală mare cu apă sărată ușor și fierbeți anghinarea timp de 15 minute sau până se înmoaie. Se scurge foarte bine și se răcește complet pe hârtie de bucătărie, pentru a se usca.

  • Pasul 3

    Pentru maion, puneți gălbenușul de ou, miso și sosul de soia într-un blender. Cu motorul pornit, picurați încet în ulei până când este emulsionat. Adăugați sucul de lămâie și puțină apă dacă este prea gros.

  • Pasul 4

    Nu mai umpleți o tigaie 1/ 3 pline cu ulei și încălziți la 180C sau până când un cub de pâine se rumeneste în 30 de secunde. Se prăjește anghinarea, pe loturi, timp de 4-5 minute sau până când este cu adevărat crocantă. Se scurge pe hârtie de bucătărie și se presară cu sare. Serviți anghinarea cu maiaua și un strop de boia.

Informatii nutritionale

  • Kcals 325
  • Gras 33.3g
  • Saturează 3.4g
  • Carbohidrați 2.8g
  • Zaharuri 1.7g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 3.3g
  • Sare 1g
.
#Anghinare #prajita #maioneza #miso
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast