Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Înghețată de ardei negru cu frunze de dafin servită într-un castron albastru foarte mic pe o masă de lemn

Piper negru sălbatic și înghețată de dafin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 1 litru
  • Uşor

Consultați această rețetă rapidă și ușoară de înghețată de la restaurantul Thames Lido din Reading. Golful și boabele de piper sunt atât de parfumate în acest desert cremos, încât aromele lor se simt ciudat de încălzite


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • tot laptele 650ml
  • crema dubla 175 ml
  • Boabe de piper Voatsiperifery 1 lingură sau 2 linguri boabe de piper negru, (vezi notele de mai jos)
  • foi de dafin 9, zdrobit
  • zahăr pudră 155g
  • glucoza lichida 55g, (vezi notele de mai jos)
  • lapte praf degresat 40g, (vezi notele de mai jos)

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți laptele, smântâna, boabele de piper și frunzele de dafin într-o tigaie și încălziți până la aburi. Adăugați zahărul, glucoza și laptele praf degresat, amestecați bine și aduceți la foc mic, pentru a dizolva zaharurile. Se ia de pe foc, se toarnă într-un castron și se răcește timp de 3-4 ore.

  • Pasul 2

    Strecurați amestecul și amestecați într-o mașină de înghețată urmând instrucțiunile. Servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 124
  • Gras 6.6g
  • Saturează 4.1g
  • Carbohidrați 14g
  • Zaharuri 12.6g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 2.2g
.
#Ardei #negru #sălbatic #și #înghețată #dafin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *