Skip to content

Tipul bucătăriei:

23745

Aripi de bivol copte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Această rețetă pentru aripi de pui de bivol crocante cu brânză albastră provine de la Randy’s Wing Bar și sunt captivante. Pentru a face o aripă de bivolă autentică, ar trebui să utilizați sosul Frank’s® RedHot


Încercați aceste aripi de bivol crocante, apoi verificați mai multe rețete de aripi de pui, cum ar fi aripile noastre de pui la grătar și aripi de pui picante.

Ingrediente

  • aripioare de pui 2 kg
  • paprika 1 lingură
  • piper roșu 1 lingură
  • făină simplă 200g
  • unt sărat 50g
  • usturoi 1 cuișor, tocat
  • sos fierbinte pe bază de cayenne ½ sticlă (aproximativ 75 ml), precum Frank’s® RedHot Sauce
  • Muștar englezesc ½ linguriță
  • bete de telina a servi
  • brânză albastră tare 150g, (cum ar fi stilton) s-au sfărâmat
  • smantana 125 ml
  • maioneză 125g
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • suc de lămâie o stoarcere

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face baie, adăugați toate ingredientele la un robot de bucătărie și pulsați pentru a le combina. Dacă amestecul este prea rigid, adăugați puțină apă caldă pentru a face un sos de scufundare neted. Acoperiți și răciți.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Tăiați vârfurile aripilor de pui (extremitățile extremităților aripilor) și aruncați-le, apoi tăiați aripile în două la îmbinare pentru a face mini tobe și aripi.

  • Pasul 3

    Puneți boiaua, piperul de cayenne, un praf bun de sare și piper și făină simplă într-un castron mare și aruncați aripile până sunt bine acoperite.

  • Pasul 4

    Puneți aripile pe un raft așezat deasupra unei tăvi de copt, de preferință, astfel încât să nu se atingă și puneți-le în mijlocul cuptorului. Gatiti 30 de minute.

  • Pasul 5

    După 20 de minute, în timp ce gătesc aripile, puneți o tigaie pe plită, la foc mediu-mic și adăugați untul. Odată ce s-a topit puțin, adăugați usturoiul și prăjiți-l un minut. Adăugați sosul fierbinte. Cu cât îți dorești aripile, cu atât ar trebui să folosești mai mult sos fierbinte. Adăugați muștarul englezesc și amestecați până când sosul se încălzește și devine mătăsos, apoi reduceți focul la minim.

  • Pasul 6

    Verificați aripile după 30 de minute, dacă nu sunt suficient de crocante, lăsați la cuptor încă 5 minute. Cu cât este mai crocant cu atât mai bine.

  • Pasul 7

    Odată crocant, puneți aripile într-un castron mare și turnați sosul de bivoliță, apoi aruncați-le ca nebunul până când picură aripile. Se servește cu tocul de brânză și bețe de țelină.

Informatii nutritionale

  • Kcals 562
  • Gras 38,8g
  • Saturează 13.8g
  • Carbohidrați 23.5g
  • Zaharuri 3.7g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 28.5g
  • Sare 1g
.
#Aripi #bivol #copte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *