Tipul bucătăriei:

O pavlova din Pădurea Neagră deconstruită cu înghețată, bezea, cireșe și cioburi negre de ciocolată

Bezele pădurii negre

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Combinați aromele clasice ale Pădurii Negre de ciocolată neagră și cireșe pline de boabe cu bezea pufoasă și înghețată în desertul ușor dar impresionant al lui Mark Hix


Răsfățați-vă cu aceste bezea din Pădurea Neagră, apoi verificați gateau-ul nostru din Pădurea Neagră, pavlova din Pădurea Neagră, prăjiturile din Pădurea Neagră și cheesecake-ul din Pădurea Neagră.

„Unul dintre deserturile mele preferate”, spune autorul rețetei Mark Hix. „Puteți schimba toppingul din vară în iarnă cu fructe de sezon sau conservate și puteți adapta înghețata în consecință. Dacă nu doriți să faceți probleme cu realizarea bezeai, puteți cumpăra bezea de bună calitate dintr-un magazin și vă puteți alătura împreună – partenerul sau oaspeții dvs. nu vor ghici. De asemenea, puteți face un sos de ciocolată pe care să-l turnați topind cantități egale de ciocolată neagră și smântână dublă într-un castron rezistent la căldură peste o tigaie cu apă la foc mic. ”

Ingrediente

  • albușuri de ou 4
  • zahăr pudră 140g
  • faina de porumb ½ linguriță
  • otet de vin alb ½ linguriță

A SERVI

  • cireșe negre sau morello 400g tablă
  • lichior de cireșe 2-3 linguri
  • faina de porumb 1 lingură
  • crème fraîche 6-8 linguri
  • înghețată de ciocolată neagră 6-8 linguri
  • bărbierit de ciocolată neagră o mână (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 120 ° C / ventilator 100 ° C / gaz 1. Învârtiți puțină apă fiartă într-un castron mare, răsturnați apa apoi uscați-o cu hârtie de bucătărie pentru a îndepărta orice urmă de grăsime – acest lucru va asigura albusurile bătute corect. Bateți albușurile în castron la vârfuri ferme folosind un tel electric. Adăugați zahărul, câte o lingură la un moment dat, și continuați să bateți până când albușurile sunt cu adevărat rigide și strălucitoare. Adăugați făină de porumb și oțet și bateți din nou timp de 2-3 minute până când sunt bine amestecate și lucioase.

  • Pasul 2

    Tapetați o tavă de copt mare, curată, cu un covor de silicon sau o foaie de hârtie de copt. Puneți bezeaua deasupra în patru forme individuale de bărci folosind o lingură mare de metal.

  • Pasul 3

    Coaceți bezeaua timp de 1 oră 30 minute-2 ore, sau până când este crocantă la exterior și moale în mijloc. Nu lăsați culoarea exterioară – o doriți albă (poate fi necesar să o gătiți puțin mai mult, în funcție de cuptor). Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească.

  • Pasul 4

    Între timp, scurgeți cireșele peste o tigaie pentru a prinde sucurile. Adăugați 100 ml apă și lichiorul de cireșe în tigaie cu sucul de cireșe, apoi aduceți la fierbere. Se combină făina de porumb cu puțină apă rece, apoi se amestecă în sos și se fierbe timp de 2 minute. Se adauga visinele scurse, se scot de pe foc si se lasa la racit.

  • Pasul 5

    Pentru a servi, lingurați crème fraîche și înghețată deasupra bezeai în păpuși alternante, făcând crestături puțin adânci în bezea pentru a opri înghețata să alunece. Se pune lingură peste cireșe și sos și se împrăștie cu așchii de ciocolată, dacă se folosește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 515
  • Gras 18.8g
  • Saturează 12.3g
  • Carbohidrați 74.1g
  • Zaharuri 69.4g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 8g
  • Sare 0,3g
.
#Bezele #pădurii #negre
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast