Skip to content

Tipul bucătăriei:

15038

Branza tetilla copta cu escalivada

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Această rețetă vine de la Lobos tapas bar din Borough Market. Tetilla este o brânză spaniolă disponibilă de la delicatese și online. Acest fel de mâncare durează doar 30 de minute pentru a fi pregătit și este grozav ca parte a unui distribuitor.


Ingrediente

  • branza tetilla sau fontina 300 g, feliate
  • oregano uscat o ciupitura
  • coniac 50 ml
  • paine prajita a servi

ESCALIVADA

  • Vânătă 1, înjumătățit
  • ardei roșu 1, înjumătățit și însămânțat
  • ceapa rosie 1, decojit și tăiat în sferturi
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Pentru a face escalivada, punem legumele pe o tava de copt, stropim cu ulei de masline si coacem timp de 20 de minute. Se lasa sa se raceasca 10 minute inainte de a indeparta coaja de pe vinete si ardei rosu, apoi le tai foarte subtiri si stropim cu 1 lingura ulei de masline, usturoiul tocat si putin condimente. Rotiți grătarul la mare.

  • Pasul 2

    Pune brânza în fundul unui vas de cuptor (sau 4 individuale), pune legumele deasupra și presară oregano. Grill timp de 5 minute sau până când brânza se topește. Puneți coniacul într-o tigaie mică și fierbeți-l timp de 5 minute apoi turnați-l peste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 377
  • Gras 26.1g
  • Saturate 14.3g
  • Carbohidrați 8.6g
  • Fibră 5.4g
  • Proteină 17.1g
  • Sare 1.1g
#Branza #tetilla #copta #escalivada
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *