Tipul bucătăriei:

O felie de brownie de ciocolată cu cremă

Brownie cald cu ciocolată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 9
  • Uşor

Decadentă, bogată, reconfortantă și așa de ciocolată, această frumoasă rețetă de brownie este servită cu cremă de casă Earl Grey și provine din bucătăriile restaurantului Liv


Răsfățați-vă cu acest brownie cald cu ciocolată, apoi încercați brownies-urile noastre clasice de ciocolată, brownies vegane, brownies cu unt de arahide și mai multe rețete gooey brownie.

Mark Jarvis este director bucătar la Liv din Belgravia, un loc relaxat în această parte inteligentă a Londrei, unde fripturile tradiționale sunt crescute prin aprovizionarea atentă a cărnii și a produselor sezoniere și experiența lui Mark în conducerea restaurantelor, inclusiv Anglo în Farringdon.

Ingrediente

NEGRESE DE CIOCOLATA

  • ciocolata neagra 300g
  • unt 230g
  • zahăr pudră 300g
  • zahăr muscovado 100g
  • ouă 5 mari
  • făină simplă 155g
  • cafea espresso 20 ml
  • pudră de cacao 2 linguri
  • sare o ciupire mare

CUSTARD GRIS EARL

  • lapte 500g
  • crema dubla 200g
  • pliculețe de ceai earl 2
  • galbenusuri de ou 5
  • zahăr tos auriu 120g
  • sare o ciupitura

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 170C / ventilator 150C / gaz 3 și tapetați o cutie de 20cm cu hârtie de copt. Într-un castron așezat deasupra – dar fără atingere – apă fierbinte, topiți împreună ciocolata și untul. Odată topit, adăugați zaharurile și amestecați până se dizolvă. Se ia de pe foc și se răcește ușor, apoi se adaugă ouăle pe rând, amestecând bine între ele, urmate de restul ingredientelor.

  • Pasul 2

    Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când este setat, dar cu un pic de oscilație în mijloc. Se răcește, apoi se taie în nouă porții.

  • Pasul 3

    Pentru crema, aduceți laptele și smântâna la fierbere, adăugați plicile de ceai și lăsați la infuzat timp de 20 de minute.

  • Pasul 4

    Se strecoară amestecul printr-o sită fină într-o tigaie curată și se aduce înapoi la fierbere. Într-un castron, amestecați gălbenușurile de zahăr și sare, apoi turnați peste amestecul de lapte în timp ce bateți.

  • Pasul 5

    Trageți înapoi în tigaie și gătiți ușor până când crema se îngroașă și acoperă partea din spate a unei linguri sau lasă o panglică la suprafață atunci când se varsă pe sine.

  • Pasul 6

    Pentru a servi, încălziți brownies-urile într-un cuptor mic, puneți-le într-un castron și serviți cu cremă turnată peste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 910
  • Gras 56.1g
  • Saturează 32.2g
  • Carbohidrați 85,9g
  • Zaharuri 68.7g
  • Fibră 4.6g
  • Proteină 13.2g
  • Sare 0,9g
.
#Brownie #cald #ciocolată
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast