Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Burgeri de carne de porc cu gust de cocos

Burgeri de porc cu gust de roșii thailandeze și nucă de cocos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Verificați acești burgeri de porc cu arome thailandeze punchy, acoperite cu un gust răcoritor de nucă de cocos. Acești burgeri ușor de porc provin de la restaurantul asiatic al bucătarului Scott Hallsworth, Freak Scene


Ingrediente

  • burtă de porc tocată 250g, (vezi notele de mai jos)
  • ulei vegetal 1 lingură
  • salata iceberg 4 frunze
  • aïoli dintr-un borcan 4 linguri
  • coriandru câteva frunze
  • mentă câteva frunze
  • ardei iute roșu feliat pentru a servi (opțional)

GUSTA CU NUCOI

  • roșii 250g, coapte
  • ulei de cocos extravirgin 50 ml
  • lemongrass 1 băț
  • frunze de tei kaffir 3
  • sos de pește 2 linguri
  • palmier sau zahăr brun moale deschis 1 lingură
  • ardei iute 2

PASTA THAI

  • usturoi 4 cuișoare, tocate
  • turmeric măcinat o ciupitura
  • zahăr pudră 50g
  • sos de soia 4 linguri
  • coriandru o grămadă mică, tocată
  • ardei iute 4
  • frunze de tei kaffir 6, tulpini îndepărtate
  • Pasta de curry roșu thailandez 1 lingură
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, decojită

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru gustare, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6, puneți toate ingredientele pe o tavă de copt și aruncați. Gatiti 20 de minute, apoi acoperiti si raciti la temperatura camerei. Îndepărtați frunzele de tei și lemongrass și amestecați bine. Acest lucru va face puțin mai mult decât aveți nevoie, dar va păstra la frigider timp de o săptămână.

  • Pasul 2

    Puneți toate ingredientele din pasta thailandeză într-un robot de bucătărie și amestecați într-un piure. Bătați într-un castron cu carne tocată de porc și amestecați bine. Se formează în 4 torturi, apoi se acoperă și se răcește cel puțin o oră.

  • Pasul 3

    Încălziți o tigaie antiaderentă cu un strop de ulei vegetal, apoi gătiți tortele timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când sunt cu adevărat caramelizate și fierte.

  • Pasul 4

    Puneți o lingură mare de condimente în fiecare ceașcă de salată verde, deasupra cu pateul, puțin aïoli, frunze de coriandru și mentă și felii de ardei iute.

Informatii nutritionale

  • Kcals 757
  • Gras 70,8g
  • Saturează 19g
  • Carbohidrați 21g
  • Zaharuri 18.9g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 8.3g
  • Sare 3g
.
#Burgeri #porc #gust #roșii #thailandeze #și #nucă #cocos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast