Skip to content

Tipul bucătăriei:

Carne de vită Wagyu la bolognese și pappardelle cu pesto de rucola

Carne de vită Wagyu la bolognese și pappardelle cu pesto de rucola

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Aceasta este o versiune extrem de bogată, specială de bolognese de la Salt & Honey și merită cheltuiala pentru divertisment. Salt & Honey își ia carnea de vită Wagyu de la Lidgates of Holland Park, dar o puteți cumpăra online de pe alternativemeats.co.uk


Încercați această răsucire pe o bolognese sau faceți rețeta noastră clasică de spaghete bolognese și bolognese vegetariene. De asemenea, verificați Mai mult rețete de pappardelle, inclusiv ale noastre pappardelle de casă, pappardelle bolognese și pappardelle cu ciuperci.

Ingrediente

  • ceapă 1, tocat fin
  • țelină 1 tulpină mare, tocată mărunt
  • morcov 1, curatata si tocata marunt
  • usturoi 3 cuișoare, zdrobite
  • ulei de masline
  • panceta afumata cuburi 200 g
  • Tocată de vită Wagyu 1 kg
  • oțet balsamic 100 ml
  • vin roșu 300 ml
  • ardei iute roșu ¼, cu semințe și tăiate cubulețe
  • passata 600 ml
  • supa de vita 300 ml
  • roșii cherry 100 g, tăiate la jumătate
  • baby spanac o mână
  • pappardelle fierte a servi
  • nuci de pin 60 g
  • rachetă 100 g
  • usturoi 1 cuișoare, tocat
  • ulei de măsline extra virgin 50 ml
  • parmezan 40 g, plus mai mult de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Se caleste ceapa, telina, morcovul si usturoiul in 1 lingura de ulei intr-o tigaie mare la foc mediu, pana ce ceapa se inmoaie. Adăugați pancetta și gătiți încă 3 minute până devine aurie, apoi adăugați tocația Wagyu și gătiți încă 15 minute, sau până se rumenește peste tot.

  • Pasul 2

    Adăugați oțetul balsamic și vinul roșu și fierbeți până când lichidul scade la jumătate.

  • Pasul 3

    Apoi adăugați chilli, passata și supa de vită, aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă de la suprafață. Reduceți focul la cât mai mic posibil, puneți capacul și lăsați la fiert timp de 3 ore și jumătate, amestecând din când în când.

  • Pasul 4

    Prăjiți nucile de pin într-o tigaie uscată, până devin aurii și lăsați să se răcească. Puneti rucola, nucile de pin, usturoiul, uleiul de masline si parmezanul intr-un robot de bucatarie. Se amestecă până la omogenizare, adăugând încă un strop de ulei de măsline dacă este nevoie și se asezonează.

  • Pasul 5

    Amestecați roșiile cherry și spanacul în sosul bolognese și gătiți timp de un minut, apoi turnați în pastele fierte și asezonați. Împărțiți în boluri, adăugați o lingură de pesto și bărbierește peste niște parmezan pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 599
  • Gras 35.6g
  • Saturate 12.2g
  • Carbohidrați 11.9g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 47,9g
  • Sare 1.6g
.
#Carne #vită #Wagyu #bolognese #și #pappardelle #pesto #rucola
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *