Skip to content

Tipul bucătăriei:

CARTOFI GUNPOWDER

Cartofi praf de pușcă Dishoom

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Cartofii cu pulbere de pușcă Dishoom, care utilizează pudră de ardei iute deggi mirch, sunt partea ideală pentru orice petrecere cu familia și prietenii. Această rețetă a fost creată de bucătarul executiv al Dishoom, Naved Nasir


Ingrediente

  • bebeluș cartofi noi 500g, fiert
  • ulei vegetal
  • chimen măcinat 1 linguriță
  • semințe de fenicul 1 linguriță
  • seminte de coriandru 1 linguriță
  • pulbere de ardei iute deggi mirch sau pudră de ardei iute Kashmiri 1 linguriță
  • chaat masala 1 linguriță (vezi mai jos notele bucătarului)
  • schinduf uscat (methi) 1 linguriță
  • ardei iute verde 1, tocat mărunt
  • ceapa verde 6, tocat
  • unt 40g, topit
  • lămâie verde 1/2, suc
  • coriandru o grămadă mică, tocată mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți grătarul la mare, frigăruia cartofii, stropiți cu puțin ulei și grătiți timp de 4-5 minute pe fiecare parte, până când sunt carbonizate.

  • Pasul 2

    Puneți într-un castron și rupeți-le cu o furculiță, apoi adăugați condimentele, ardeiul iute, ceapa de primăvară, untul și sucul de lămâie și condimentați. Presărați coriandru și serviți cu raita, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 176
  • Gras 9.1g
  • Saturează 5.3g
  • Carbohidrați 18.4g
  • Zaharuri 2g
  • Fibră 3.4g
  • Proteină 3.4g
  • Sare 0,6g
.
#Cartofi #praf #pușcă #Dishoom
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *