Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Cheesecake Dulce De Leche la cuptor

Cheesecake Dulce de leche (copt)

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Această rețetă de cheesecake cu dulce de leche la cuptor vine de la barul tapas Lobos din piața Borough. Se simte cu adevărat indulgent și este modalitatea perfectă de a încheia o masă


Încercați acest cheesecake cu dulce de leche, apoi verificați cheesecake-ul nostru cu vanilie, cheesecake-ul cu ciocolată, cheesecake-ul bască ars și alte rețete de cheesecake indulgent.

Ingrediente

  • unt 70 g, topit
  • biscuiti digestivi 150 g
  • brânză moale, plină de grăsime 400 g
  • crema dubla 100 ml
  • dulce de leche 200 g, plus mai mult de servit
  • ouă 2, bătut

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 170C/ventilator 150C/gaz 31/2. Pentru a face baza, amestecați untul și biscuiții până arată ca pesmetul umed. Se unge cu unt și se tapetează baza unei forme arcuite de 22 cm, se împachetează amestecul de biscuiți în bază și se da la rece.

  • Pasul 2

    Pentru umplutură, amestecați brânza, smântâna, dulce de leche și ouăle până la o pastă netedă. Pune acest amestec în tava cu baza de biscuiți și gătește timp de 45 de minute până se întărește, dar încă are o ușoară clătinare. Răciți la temperatura camerei, apoi răciți până când este gata de servire (blatul se poate crăpa, dar va fi acoperit, așa că nu vă faceți griji). Întindeți mai mult dulce de leche deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 532
  • Gras 44.6g
  • Saturate 26.7g
  • Carbohidrați 26.3g
  • Proteină 6.4g
  • Sare 0,9g
#Cheesecake #Dulce #leche #copt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *