Skip to content

Tipul bucătăriei:

1874

Coasta de vită a lui John Torode cu crustă de muștar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

Rețeta de coastă de vită a lui John Torode cu crustă de muștar are secretul unei fripturi perfecte de duminică. Această metodă de gătit permite sucurilor de carne să aromatizeze cartofii. Lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei înainte de a o găti.


Ingrediente

  • coastă de vită 1 × 4 oase, tăiate
  • ulei de floarea soarelui
  • ceapa 2 mari, tăiate cubulețe
  • unt 50 g
  • pesmet alb 300 g
  • mustar integral ½ borcan de 210 g
  • ouă 2, ușor bătute
  • cartofi făinoase 2 kg sau sferturi dacă este mare

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 220c/ventilator 200c/gaz 7. Freci carnea de vită peste tot cu ulei și asezonează bine.

  • Pasul 2

    Pentru a face crusta de muștar, prăjiți ceapa în unt până se înmoaie. Se răcește puțin apoi se adaugă la pesmet cu ouăle și muștarul și se amestecă până la o pastă. Sezon.

  • Pasul 3

    Întindeți crusta uniform peste carnea de vită, lăsând capetele descoperite. Așezați o bucată de folie bine unsă peste crustă.

  • Pasul 4

    Pune cartofii in fundul unei forme mari, se stropesc peste putin ulei, se condimenteaza bine apoi se aseaza carnea de vita deasupra. Se coace la cuptor timp de 2 ore.

  • Pasul 5

    Scoateți folia și gătiți încă 40 de minute până când crusta este aurie închisă. Luați carnea de vită din tavă și odihniți-vă undeva cald timp de cel puțin 30 de minute. Întoarceți spuds apoi puneți din nou la cuptor pentru încă 30 de minute sau până când au o culoare bună pe ele. Tăiați carnea de vită după odihnă și serviți cu cartofii fripți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 114
  • Carbohidrați 61.3g
  • Proteină 100,5g
  • Gras 53.6g
  • Sare 1,58g
  • Fibră 4.3g
#Coasta #vită #lui #John #Torode #crustă #muștar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *