Skip to content

Tipul bucătăriei:

Confitează rețeta de picioare de rață cu sos de rață

Confitați piciorul de rață Gressingham, fasole haricot și sos de rață de anason stelat

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Gătitul consistent al țării Falcon oferă mâncăruri confortabile de casă perfecte – încercați acest fel de mâncare impresionant de rață de la restaurantul Herefordshire. Păstrați grăsimea de rață rămasă din confit pentru a face cartofi prăjiți


Citiți recenzia noastră despre restaurant despre The Falcon aici …

Ingrediente

  • sare de mare 2 linguri
  • cimbru 1 buchet, frunze culese
  • foi de dafin 2
  • boabe de piper alb 1 linguriță
  • anason stelat 1
  • ornaj 1, zestat
  • Picioare de rață Gressingham 4
  • grăsime de rață 500 ml

FASOLE HARICOT

  • fasole uscată 300g
  • unt 100g tocat, cubulat
  • morcov 1 mare, tocată mărunt
  • țelină 1 băț, tocat mărunt
  • ceapă 1 mic, tocat mărunt
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • cimbru o crenguță
  • anason stelat 2
  • frunza de dafin 1
  • stoc de rață sau carne de vită 300ml
  • patrunjel cu frunze plate ½ o grămadă, tocată mărunt
  • arpagic ½ o grămadă, tocată mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați sarea, frunzele de cimbru, dafinul, boabele de piper, anasonul stelat și coaja de portocală într-un castron, apoi acoperiți bine pulpele de rață. Acoperiți și răciți timp de 24 de ore.

  • Pasul 2

    Între timp, puneți fasolea uscată într-un castron și acoperiți-o cu multă apă rece. Se lasă la macerat peste noapte.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz 2 și spălați ușor marinada de pe picioarele de rață sub apă curentă rece. Puneți într-o tavă sau tigaie adâncă, astfel încât picioarele de rață să se potrivească bine, apoi acoperiți cu suficientă grăsime de rață pentru a vă scufunda complet. Puneți un capac pe tigaie sau acoperiți tava cu folie și dați-o la cuptor timp de 3 ore.

  • Pasul 4

    În timp ce rațele gătesc, puneți fasolea înmuiată într-o tigaie, acoperiți cu apă și gătiți timp de 45 de minute-1 oră sau până când tocmai s-a fiert.

  • Pasul 5

    Încălziți untul într-o tigaie și gătiți toate legumele, usturoiul, cimbru, anasonul stelat și dați cu un pic de condimente timp de 10 minute până se înmoaie. Scurgeți fasolea, apoi răsturnați-le și 100ml de apă de gătit în legume și adăugați rațul sau bulionul de vită. Aduceți la fierbere, condimentați și păstrați cald.

  • Pasul 6

    Scoateți cu grijă pulpele de rață din grăsime, puneți-le pe o tavă de copt și ridicați cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Prăjiți pulpele de rață timp de 15-20 de minute sau până când sunt cu adevărat aurii și crocante.

  • Pasul 7

    Se amestecă ierburile prin fasole, se linge în boluri puțin adânci, apoi se acoperă cu picioarele de rață crocante.

Informatii nutritionale

  • Kcals 741
  • Gras 44.1g
  • Saturează 20.1g
  • Carbohidrați 35.7g
  • Zaharuri 4.9g
  • Fibră 17.8g
  • Proteină 41.4g
  • Sare 1.7g
.
#Confitați #piciorul #rață #Gressingham #fasole #haricot #și #sos #rață #anason #stelat
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *