Skip to content

Tipul bucătăriei:

18210

Cotlete de vitel cu mazare, anghinare si bacon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Faceți aceste cotlete de vițel pentru o cină specială. Pot fi gătite la cuptor sau folosind o tigaie de grătar (chargrill), dar rețineți că pentru acestea din urmă vor dura puțin timp în funcție de grosimea lor.


Faceți aceste cotlete de vițel pentru o cină specială. Încearcă și mai multe rețete de vițel, cum ar fi a noastră chiftele de vițel la prăjire cu ciuperci de usturoi și cremă de parmezan și Marengo de vițel.

Ingrediente

  • ulei de măsline extra virgin 100 ml
  • șalotă 1 mare, taiat cubulete
  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
  • slănină striată 4 rases, taiate cubulete
  • Mazăre congelată 200 g
  • inimioare de anghinare in ulei de masline 4, feliate
  • cimbru 2 crengute, frunze culese
  • cotlete de muschi de vitel 4

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se încălzește uleiul de măsline la foc mic, se adaugă eșapa tocată și usturoiul și se fierbe timp de 10 minute, apoi se adaugă cubulețele de slănină și se fierbe timp de 5 minute. Scurgeți uleiul și păstrați-l pe cotlete, adăugați mazărea congelată și gătiți câteva minute apoi amestecați inimioarele de anghinare și frunzele de cimbru și asezonați. Țineți de cald.

  • Pasul 2

    Încinge o tigaie, freci cotletele de vițel cu uleiul păstrat și asezonează bine. Prăjiți cotletele timp de 2 sau 3 minute pe fiecare parte, apoi transferați la cuptor ultimele 5 minute pentru a termina gătitul. Odihnește-te sub folie timp de 5 minute înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 493
  • Gras 34.9g
  • Saturate 7g
  • Carbohidrați 5.5g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 39,7g
  • Sare 1.31g
#Cotlete #vitel #mazare #anghinare #bacon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *