Tipul bucătăriei:
Cotleturile de miel marinate ale lui Raphael Duntoye
- serveste 4
- Uşor
Raphael Duntoye este patronul bucătarului la La Petite Maison din Londra. Rețeta sa delicioasă de cotlet de miel marinat este o cină delicioasă, de inspirație mediteraneană, cu conținut scăzut de calorii.
Ingrediente
- măsline kalamata fără sâmburi 180 g
- miere de salcâm 1 lingura
- oțet de sherry 2 linguri
- boia iute afumată un ciupit mare
- Cardamom pulbere o ciupitura
- rafturi de miel 2, foarte bine tuns
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă măslinele într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se pune intr-un bol, se amesteca cu mierea, otetul, boia de ardei si cardamomul si se condimenteaza cu sare. Tăiați rafturile în cotlet și frecați carnea cu marinada – lăsați două ore la frigider. Încingeți o grătar (chargrill) sau o tigaie la foarte fierbinte. Gătiți cotleturile de miel timp de 2 minute pe fiecare parte pentru mediu. Serviți cu câteva frunze de salată și orice sucuri din tigaie.
Informatii nutritionale
- Kcals 308
- Carbohidrați 3.2g
- Proteină 14.1g
- Gras 26.5g
- Sare 0,81g
- Saturate 10.4g
- Fibră 2.1g
#Cotleturile #miel #marinate #ale #lui #Raphael #Duntoye