Skip to content

Tipul bucătăriei:

739

Curry de pui cu ardei negru al lui Atul Kochhar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest fel de mâncare de la Atul Kochhar este construit în jurul piperului negru. Este un curry picant, acidulat și aromat, cu arome proaspete. Scoateți pielea de pui pentru a face acest fel de mâncare puțin mai ușor.


Ingrediente

  • pui 1, îmbinat în 8 bucăți
  • rădăcină de ghimbir răzuit pentru a face 1 linguriță, tăiat în julien bucăți
  • usturoi 1 linguriță, zdrobită
  • oțet de vin alb sau suc de lămâie 2 linguri
  • curcumă 1 lingura
  • piper negru 4 linguri, zdrobite (folosiți un pistil și un mojar)
  • ulei vegetal
  • ceapa 2 medii, amestecate într-o pastă într-un robot de bucătărie

Metodă

  • Pasul 1

    Pune puiul, ghimbirul ras, usturoiul, oțetul, turmericul, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper negru măcinat într-un castron și amestecăm. Se lasa la marinat 2-3 ore la frigider.

  • Pasul 2

    Se încălzește puțin ulei într-o tigaie mare, se adaugă încă 2 linguri de piper măcinat, apoi se adaugă ceapa tăiată felii. Gatiti pana devine auriu si apoi adaugati pasta de ceapa si continuati sa gatiti pana devine auriu. Adăugați puiul și marinada și gătiți până când tot lichidul s-a evaporat. Continuați să adăugați puțină apă în tigaie pentru a nu se lipi nimic și continuați să prăjiți puiul până când este gătit. Chiar înainte de servire, se presară peste ghimbir mărunțit, coriandru și ultimul ardei. Serviți cu pâine indiană și salată de roșii, ceapă și castraveți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 323
  • Carbohidrați 17.8g
  • Proteină 46,8g
  • Gras 7.7g
  • Sare 0,44g
  • Saturate 1.7g
  • Fibră 2.3g
#Curry #pui #ardei #negru #lui #Atul #Kochhar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *