Skip to content

Tipul bucătăriei:

7223

Espinacas de Brindisa a la Catalana (spanac cu nuci de pin și stafide)

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această salată de spanac cu nuci de pin și stafide provine de la restaurantele și magazinele Brindisa din Londra și este cunoscută ca espinacas a la Catalana în spaniolă. Face o salată caldă delicioasă și ușor de servit ca parte a unei mese de tapas.


Ingrediente

  • ulei de masline pentru prăjit
  • eşalotă banană 1 sau 2 salote feliate subtiri
  • nuci de pin 40 g
  • stafide 40 g
  • spanac tânăr 250 g, spalat

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzesc 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, se adaugă eșalota, nucile de pin și stafidele și se fierbe până devin aurii.

  • Pasul 2

    Adăugați spanacul și aruncați frunzele cu celelalte ingrediente (ideea este să încălziți prin spanac, dar să nu îl fierbeți prea mult). Se condimentează și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 186
  • Carbohidrați 8.4g
  • Proteină 3.4g
  • Gras 15.6g
  • Sare 0,24g
  • Saturate 2g
  • Fibră 1.7g
#Espinacas #Brindisa #Catalana #spanac #nuci #pin #și #stafide
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *