Tipul bucătăriei:
Espinacas de Brindisa a la Catalana (spanac cu nuci de pin și stafide)
- serveste 4
- Uşor
Această salată de spanac cu nuci de pin și stafide provine de la restaurantele și magazinele Brindisa din Londra și este cunoscută ca espinacas a la Catalana în spaniolă. Face o salată caldă delicioasă și ușor de servit ca parte a unei mese de tapas.
Ingrediente
- ulei de masline pentru prăjit
- eşalotă banană 1 sau 2 salote feliate subtiri
- nuci de pin 40 g
- stafide 40 g
- spanac tânăr 250 g, spalat
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzesc 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, se adaugă eșalota, nucile de pin și stafidele și se fierbe până devin aurii.
-
Pasul 2
Adăugați spanacul și aruncați frunzele cu celelalte ingrediente (ideea este să încălziți prin spanac, dar să nu îl fierbeți prea mult). Se condimentează și se servește.
Informatii nutritionale
- Kcals 186
- Carbohidrați 8.4g
- Proteină 3.4g
- Gras 15.6g
- Sare 0,24g
- Saturate 2g
- Fibră 1.7g
#Espinacas #Brindisa #Catalana #spanac #nuci #pin #și #stafide