Skip to content

Tipul bucătăriei:

file de limbă cu salsa verde

File de talpă de la Simon Rimmer cu salsa verde

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Talpa delicată aburită a lui Simon Rimmer primește un pic de aromă cu salsa verde ascuțită care le aduce pe toate împreună. În plus, este gata în mai puțin de 30 de minute.


Ingrediente

  • file de talpă fără piele 2, tăiate în jumătate pe lungime
  • morcov 1, feliate fin
  • bulb de fenicul 1 mic, feliat fin
  • ardei roșu 1, feliate fin
  • lămâie ½
  • salată a servi

salsa verde

  • pătrunjel cu frunze plate o mână de frunze
  • mentă o mână de frunze
  • tarhon o mână de frunze
  • capere 1 lingură, clătită și scursă
  • file de hamsii 4, scurs
  • mustar Dijon 1 lingura
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face salsa verde, amestecați toate ingredientele într-un robot de bucătărie, apoi adăugați treptat suficient ulei de măsline pentru a da o consistență de lingură și asezonați.

  • Pasul 2

    Așezați fileurile de talpă pe o masă și asezonați bine. Se calesc morcovul, ardeiul si feniculul in apa clocotita timp de un minut apoi se scurg bine.

  • Pasul 3

    Puneți o grămadă de legume la un capăt al fiecărui file, rulați și fixați cu un baton de cocktail. Se stoarce peste sucul de lamaie. Se pune pe o farfurie intr-un cuptor cu aburi acoperit si se fierbe la abur 4-6 minute sau pana cand pestele este fiert si opac. Serviți 2 fileuri de persoană cu puțină salată și salsa verde.

Informatii nutritionale

  • Kcals 398
  • Gras 26.3g
  • Saturate 4g
  • Carbohidrați 10.5g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 30.5g
  • Sare 2.22g
#File #talpă #Simon #Rimmer #salsa #verde
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *