Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Kalettes (Varza de flori) cu rodie Kalettes (Varza de floare) cu Rodie pe o farfurie maro

Flori crocante de flori de rodie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2 ca lateral
  • Uşor

Încercați aceste kalette crocante prăjite cu melasă de rodie siropoasă de la restaurantul Thames Lido din Reading


Faceți aceste germeni de flori de rodie crocante, apoi verificați-le Varza de Bruxelles cu slănină și castane, muguri cu ghimbir și portocale, muguri prăjiți și altele Rețete de varză de Bruxelles.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ulei vegetal pentru prăjire adâncă
  • muguri de flori (Kalettes) 150g
  • melasă de rodie 3 linguri
  • fulgi de sare de mare un ciupit bun
  • pul biber o ciupire bună, (vezi notele de mai jos)

Metodă

  • Pasul 1

    Umpleți o tigaie largă și adâncă cu 4cm de ulei vegetal și încălziți la 180 de grade sau până când un cub de pâine se rumeneste în 30 de secunde. Coborâți cu grijă caletele în uleiul fierbinte, stând în spate, deoarece vor scuipa la început și prăjiți-le timp de 25-30 de secunde sau până când marginile au luat puțină culoare și sunt clare, dar nu sunt arse. Scoateți-o cu o lingură cu fante și scurgeți-o pe hârtia de bucătărie. Se adaugă într-un castron și se aruncă cu melasa de rodie, sarea și pulberea. Serviți imediat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 202
  • Gras 11.3g
  • Saturează 0,9g
  • Carbohidrați 19.3g
  • Zaharuri 16.4g
  • Fibră 4.2g
  • Proteină 3.5g
  • Sare 1g
.
#Flori #crocante #flori #rodie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *