Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de rulouri Kofta de miel cu sos de roșii

Kofta de miel suflă cu tahini și sos de roșii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6
  • Uşor

Această rețetă de la guru-ul gătit persan Sabrina Ghayour pentru foietaj înfășurat înfășurat în jurul koftelor fragede de miel este cu siguranță un succes pentru oaspeții de la cină.


Ingrediente

  • carne tocată de miel 500g
  • ouă 3 mari, 2 pentru amestec, 1 bătut până la glazură
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă, tocată mărunt
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • usturoi 4 cuișoare, zdrobite
  • pul biber sau alte fulgi de ardei iute 2 linguri
  • făină simplă pentru praf
  • aluat foietaj gata laminat 2 coli de 320g
  • semințe de nigella 1 lingură îngrămădită

SOSURI

  • roșii feliate 400g tablă
  • trandafir harissa 1 lingură
  • Iaurt în stil grecesc 150g, (soiul mai slab)
  • tahini 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face sosul, fierbeți ușor roșiile conservate, harissa și un vârf de zahăr într-o tigaie mică, la foc mediu până se reduce, aproximativ 20-25 de minute. Misto.

  • Pasul 2

    Într-un castron mare, amestecați carnea de miel cu 2 ouă, pătrunjel, ceapă, usturoi și fulgi de ardei iute și transformați carnea într-o pastă uniform amestecată cu mâinile curate. Împărțiți amestecul în 24 de bile netede. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să cântăriți amestecul total, apoi împărțiți la 24 și cântăriți biluțele la aproximativ aceeași greutate.

  • Pasul 3

    Așezați foile de patiserie pe lungime pe o suprafață de lucru ușor făinată și tăiați 12 pătrate din fiecare foaie. Fiecare pătrat trebuie să aibă aproximativ 8 x 8cm.

  • Pasul 4

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Puneți o mică bilă de kofta în centrul patiseriei și adunați colțurile opuse ale patiseriei și aduceți-le peste kofta, ciupind patiseria pentru a o sigila peste carne. Se transferă pe foi de copt. Glazurați patiseria cu puțin ou bătut, presărați blaturile cu semințe de nigella și apoi introduceți patiseria în cuptor pentru a coace timp de 25 de minute, sau până când patiseria este crocantă și maro aurie.

  • Pasul 5

    Încălziți sosul de roșii, apoi combinați iaurtul cu 3 linguri de tahini și condimentați. Slăbiți amestecul cu apă călduță până când se obține consistența unei smântâni duble care se poate trage. Stropiți fiecare puf cu sos tahini și sos de roșii și serviți imediat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 756
  • Gras 50.2g
  • Saturează 21.7g
  • Carbohidrați 41.6g
  • Zaharuri 7.8g
  • Fibră 6.9g
  • Proteină 30.9g
  • Sare 1.6g
.
#Kofta #miel #suflă #tahini #și #sos #roșii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *