Tipul bucătăriei:

Rețetă vegetariană de început de la Pilgrim Liverpool

Mazăre, fasole, manchego și migas

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Bucurați-vă de gustul Camino-ului spaniol, cu acest starter vibrant de la Pilgrim, câștigătorul meniului My Million Pound


Ingrediente

  • fasole proaspătă sau congelată 400g
  • mazăre proaspătă sau congelată 400g
  • pâine cu maia 75g
  • ulei de masline 50 ml
  • usturoi 1 cuișor, tocat
  • fulgi de sare de mare
  • lămâie 1, zestrat și suc
  • mentă 2 crenguțe, frunze îndepărtate și tocate mărunt, plus extra de servit
  • ulei de măsline extra virgin 25 ml
  • manchego 30g, curățat în așchii

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți o tigaie mare cu apă sărată la fierbere și pregătiți 2 boluri mari umplute cu apă cu gheață. Spălați fasolea timp de 2 minute, îndepărtați-o cu o sită și transferați-o într-un castron cu apă înghețată pentru a opri gătirea în continuare. Repetați cu mazărea. Odată ce fasolea s-a răcit, se scurge și se curăță și se aruncă piei. Odată ce mazărea s-a răcit, scurgeți apa și lăsați-o deoparte.

  • Pasul 2

    Puneți aluatul acru într-un robot de bucătărie în bucăți mici. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și prăjiți pâinea până se rumenesc. Adăugați usturoiul și prăjiți-l 2 minute sau până începe să se rumenească. Scoateți de pe foc și transferați firimiturile pe hârtie de bucătărie pentru a scurge excesul de ulei. Condimentați cu fulgi de sare de mare.

  • Pasul 3

    Amestecați coaja de lămâie și sucul, menta, fasolea, mazărea și uleiul de măsline extravirgin. Se condimentează cu sare de mare după gust. Se pune lingura pe farfurii, apoi se împrăștie manchego pe fiecare farfurie, se presară peste pesmet și se termină cu piper și menta suplimentară, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 391
  • Gras 23.2g
  • Saturează 4.9g
  • Carbohidrați 25.3g
  • Zaharuri 6.6g
  • Fibră 12.4g
  • Proteină 14g
  • Sare 0,4g
.
#Mazăre #fasole #manchego #și #migas
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast