Skip to content

Tipul bucătăriei:

migas

Migas

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca gustare
  • Uşor

Această rețetă provine de la Lobos tapas bar din piața Borough și este o completare ideală pentru un meniu de partajare de inspirație spaniolă. Oul prăjit curgător cu pancetta și pâine crocantă este profund satisfăcător.


Ingrediente

  • ciabbata sau bagheta 1 (aproximativ 200g), ușor învechit
  • pancetta sau cuburi de bacon afumat 200 g
  • ulei de masline
  • ardei roșu 1, feliat
  • usturoi 1 cuișoare, tocat grosier
  • boia afumată 1 lingura
  • ouă 4, prăjit pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Rupeți pâinea în bucăți mici și turnați-o într-un castron mare. Pune baconul intr-o tigaie putin adanca cu cateva linguri de ulei de masline si se prajeste pana devine auriu. Scoateți din tigaie și rezervați.

  • Pasul 2

    Adăugați ardeiul roșu în tigaia fierbinte. Când începe să se înmoaie (aproximativ 10 minute), se adaugă usturoiul tocat și se prăjește până devine ușor auriu.

  • Pasul 3

    Pune baconul din nou in tigaia cu painea rupta si amesteca in continuare pana devine auriu, adauga boia de ardei in ultimul moment. Împărțiți în farfurii mici și adăugați un ou prăjit. Se presara peste putina boia pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 373
  • Carbohidrați 27.9g
  • Proteină 15.8g
  • Gras 21.5g
  • Sare 2.1g
  • Saturate 6.4g
  • Fibră 2.7g
#Migas
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *