Skip to content

Tipul bucătăriei:

8292

Moro’s ensalada de chorizo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Preparatul chorizo ​​este un cârnați proaspăt și are o textură mai moale decât chorizo-ul uscat gata de consumat; cumpărați-l în spaniolă delis sau de pe delicioso.co.uk. Ardeii Piquillo sunt ardei roșii mici, dulci, prăjiți, disponibili în borcane la Delis și Waitrose. Această rețetă este preluată de la Casa Moro (25 GBP, Ebury Press), așa cum a sugerat Sam Clark.


Ingrediente

  • gătit chorizo 4 cârnați sau chorizo ​​gata de consumat, tăiați în bucăți
  • ulei de masline pentru prăjit
  • ardei piquillo 8 dintr-un borcan, rupt în fâșii
  • fino sherry 100 ml
  • pătrunjel cu frunze plate 2 linguri, tocate grosier
  • frunze de salata 4 pumni (frisée este bun pentru asta)

pansament

  • ulei de măsline extra virgin 4 linguri
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • otet de vin rosu sau otet de sherry 1½ linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți chorizo-ul într-un strop de ulei de măsline până când este fiert și ușor crocant pe ambele părți. Reduceți focul, adăugați ardeii piquillo și amestecați puțin înainte de a adăuga sherry (aveți grijă pentru că ar putea scuipa). După aproximativ 30 de secunde, când alcoolul s-a ars, se adaugă pătrunjelul și se condimentează.

  • Pasul 2

    Se amestecă toate ingredientele pentru dressing și se condimentează bine. Se imbraca frunzele de salata si se aranjeaza pe o farfurie mare cu ardei chorizo ​​si piquillo, iar deasupra se stropesc sucul din tigaie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 170
  • Carbohidrați 5.3g
  • Proteină 3.5g
  • Gras 13.1g
  • Sare 0,65g
  • Fibră 0,8g
#Moros #ensalada #chorizo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *