Tipul bucătăriei:
Obrajii porcului, piure de nap, cireșe murate
- servește 4 persoane
- Uşor
Verificați această rețetă impresionantă de obraji de porc cu cireșe murate. Această rețetă ușoară vine de la restaurantul Islington, magazinele Linden
Măcelarii vor stoca sau vor comanda obraji de porc. Cereți-le să îndepărteze tot tendința, dacă preferați să ignorați acel job.
Ingrediente
- ulei de masline
- obrajii porcului 8, tendonul eliminat
- ceapă 1, tocat aproximativ
- foi de dafin 2
- țelină 1 băț, tocat grosier
- vin alb 125 ml
- suc de mere 200 ml
- supă de pui 200 ml
- napi 3 medii (aproximativ 700g), curățate și tocate grosier
- tot laptele 250ml
- fasole verde 200g
- slănină afumată 4 rashers
CIRESE MĂRITE
- otet de vin rosu 4 linguri
- zahăr pudră 2 linguri
- cireșe 150g, înjumătățit și detonat
Metodă
-
Pasul 1
Pentru cireșele murate, puneți oțetul, zahărul și 100ml de apă într-o tigaie și aduceți la fierbere. Puneți cireșele într-un castron, apoi turnați peste lichid. Acoperiți și lăsați cel puțin o oră, dar de preferință peste noapte.
-
Pasul 2
Se încălzește un strop de ulei de măsline într-o caserolă mare și se rumenesc obrajii, în loturi, până se rumenesc, apoi se scoate pe o farfurie. Introduceți ceapa, dafinul, țelina și vinul și buleți câteva minute, răzuind fundul tigaiei. Adăugați obrajii înapoi în tigaie împreună cu sucul de mere și bulionul de pui, aduceți la fierbere, apoi întoarceți-l și fierbeți, acoperit, timp de 3 ore sau până când este foarte fraged.
-
Pasul 3
Îndepărtați obrajii și păstrați-i acoperit cu folie pe o farfurie. Se toarnă sosul printr-o sită fină într-o tigaie și se reduce până devine gros și lipicios, apoi se adaugă obrajii din nou. Reîncălziți pentru a servi.
-
Pasul 4
Puneți napii într-o tigaie și turnați peste lapte. Se aduce la fierbere apoi se fierbe și se fierbe timp de 15 minute sau până se înmoaie foarte tare. Se face piure într-un robot de bucătărie cu ceva condiment, apoi se întoarce într-o tigaie și se reîncălzește pentru a servi.
-
Pasul 5
Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Blângeți fasolea în apă clocotită cu sare timp de 2 minute, apoi reîmprospătați-o în apă cu gheață. Când se răcește, împărțiți în 4 grămezi. Înfășurați fiecare mănunchi în fripturi cu șuncă și puneți-l pe o tavă de copt. Prajiti la cuptor 15 minute sau pana cand slanina este crocanta.
-
Pasul 6
Pentru a servi, lingurați piure de nap în mijlocul fiecărei farfurii, apoi adăugați fasolea învelită cu slănină și obrajii porcului cu sos din belșug. Finalizați împrăștiind cireșele murate deasupra.
Informatii nutritionale
- Kcals 543
- Gras 22g
- Saturează 8g
- Carbohidrați 28.1g
- Zaharuri 25.6g
- Fibră 6.5g
- Proteină 49,8g
- Sare 2.4g