Tipul bucătăriei:

Scotch Egg The Holborn Dining Room

Ou scotian | Sala de mese Holborn

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Un mic efort

Umilul ou scotch este unul dintre cele mai populare aperitive din The Holborn Dining Rooms. Aici, bucătarul Calum Franklin îl servește cu o mayo rapidă și ușoară


Ingrediente

  • carne de cârnați 160g, sfărâmat
  • budincă albă 160g, sfărâmat
  • rozmarin 2 crenguțe, frunze culese și tocate mărunt
  • ouă 5 mediu, temperatura camerei
  • lapte semi-degresat 50 ml
  • făină simplă 50g, condimentat
  • pesmet panko 100g
  • ulei vegetal pentru prăjire

CAPER MAYO

  • maioneză 4 linguri
  • capere 1 lingură, clătită și tocată
  • patrunjel cu frunze plate tocat pentru a face 1 lingură
  • suc de lămâie o stoarcere

Metodă

  • Pasul 1

    Într-un bol amestecați carnea de cârnați, budinca albă și rozmarinul și condimentați bine cu sare și piper alb. Se mulează în bile de 80g și se răcește.

  • Pasul 2

    Aduceți o tigaie mare de apă la fierbere. Coborâți cu grijă în 4 dintre ouă și gătiți timp de 6 minute. Puneți direct într-un castron cu apă cu gheață. Odată complet răcit, coajați.

  • Pasul 3

    Bateți oul rămas cu laptele. Puneți făina și pesmetul în boluri separate.

  • Pasul 4

    Aplatizați o minge de carne de cârnați în palma mâinii și înfășurați un ou, asigurându-vă că oul este complet închis.

  • Pasul 5

    Scufundați oul învelit în cârnați mai întâi în făină, îndepărtați orice exces, rulați amestecul de ouă și, în cele din urmă, în pesmet.

  • Pasul 6

    Se amestecă ingredientele mayo caper împreună și se condimentează.

  • Pasul 7

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Umpleți o tigaie nu mai mult de o treime cu ulei vegetal și încălziți la 180 ° C la foc mediu, sau până când un cub de pâine se rumeneste în 30 de secunde.

  • Pasul 8

    Se prăjesc ouăle timp de 2 minute, sau până se rumenesc. Se scurge pe hârtie de bucătărie.

  • Pasul 9

    Puneți ouăle pe o tavă de copt și coaceți la cuptor timp de 5 minute. Odihniți-vă 1 minut înainte de a servi cu maia caper.

Informatii nutritionale

  • Kcals 856
  • Gras 64.3g
  • Saturează 8.1g
  • Carbohidrați 46.2g
  • Zaharuri 3g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 21.8g
  • Sare 2.3g
.
#scotian #Sala #mese #Holborn
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast