Tipul bucătăriei:
Ou scotian | Sala de mese Holborn
- servește 4 persoane
- Un mic efort
Umilul ou scotch este unul dintre cele mai populare aperitive din The Holborn Dining Rooms. Aici, bucătarul Calum Franklin îl servește cu o mayo rapidă și ușoară
Ingrediente
- carne de cârnați 160g, sfărâmat
- budincă albă 160g, sfărâmat
- rozmarin 2 crenguțe, frunze culese și tocate mărunt
- ouă 5 mediu, temperatura camerei
- lapte semi-degresat 50 ml
- făină simplă 50g, condimentat
- pesmet panko 100g
- ulei vegetal pentru prăjire
CAPER MAYO
- maioneză 4 linguri
- capere 1 lingură, clătită și tocată
- patrunjel cu frunze plate tocat pentru a face 1 lingură
- suc de lămâie o stoarcere
Metodă
-
Pasul 1
Într-un bol amestecați carnea de cârnați, budinca albă și rozmarinul și condimentați bine cu sare și piper alb. Se mulează în bile de 80g și se răcește.
-
Pasul 2
Aduceți o tigaie mare de apă la fierbere. Coborâți cu grijă în 4 dintre ouă și gătiți timp de 6 minute. Puneți direct într-un castron cu apă cu gheață. Odată complet răcit, coajați.
-
Pasul 3
Bateți oul rămas cu laptele. Puneți făina și pesmetul în boluri separate.
-
Pasul 4
Aplatizați o minge de carne de cârnați în palma mâinii și înfășurați un ou, asigurându-vă că oul este complet închis.
-
Pasul 5
Scufundați oul învelit în cârnați mai întâi în făină, îndepărtați orice exces, rulați amestecul de ouă și, în cele din urmă, în pesmet.
-
Pasul 6
Se amestecă ingredientele mayo caper împreună și se condimentează.
-
Pasul 7
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Umpleți o tigaie nu mai mult de o treime cu ulei vegetal și încălziți la 180 ° C la foc mediu, sau până când un cub de pâine se rumeneste în 30 de secunde.
-
Pasul 8
Se prăjesc ouăle timp de 2 minute, sau până se rumenesc. Se scurge pe hârtie de bucătărie.
-
Pasul 9
Puneți ouăle pe o tavă de copt și coaceți la cuptor timp de 5 minute. Odihniți-vă 1 minut înainte de a servi cu maia caper.
Informatii nutritionale
- Kcals 856
- Gras 64.3g
- Saturează 8.1g
- Carbohidrați 46.2g
- Zaharuri 3g
- Fibră 2.5g
- Proteină 21.8g
- Sare 2.3g