Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de ouă columbiene

ouă columbiene

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

O idee ușoară de brunch gata în doar 15 minute. Această rețetă folosește avocado și ouă omletă, dar încercați să o adăpați cu chorizo ​​sau somon afumat, dacă doriți


Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…

Ingrediente

  • unt nesarat 20 g
  • ceapa verde 2, feliate fin la un unghi
  • ouă 4, bătut
  • roșii prune 1, semănat și tăiat cubulețe de 1 cm
  • sare de mare sau piper negru
  • pâine cu maia 2 felii
  • avocado 1 copt, tăiat în felii de 5 mm grosime

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți untul într-o tigaie. Cand face spuma adaugati ceapa primavara si caliti pana se inmoaie, avand grija sa nu se arda.

  • Pasul 2

    Adăugați ouăle și amestecați ușor. Terminați cu roșiile tăiate cubulețe și asezonați cu sare și piper proaspăt măcinat.

  • Pasul 3

    Prăjiți aluatul și puneți deasupra avocado. Se pune peste ouă, se condimentează din nou și se servește.


    Rețetă preluată din Duck & Waffle: Recipes and Stories de Daniel Doherty, publicată de Mitchell Beazley (25 GBP, octopus books.co.uk)

#ouă #columbiene
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *