Tipul bucătăriei:

Cineva care aruncă olandeză peste ouă benedict

Ouă de Crumpet Royale

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Un mic efort

Crumpetele sunt un ingredient excelent pentru bucătărie. Variația lui Mark Hix asupra ouălor benedict clasice prezintă somon afumat, ouă de rață și olandeză de casă – felul de mâncare perfect pentru micul dejun


Faceți aceste ouă de crumpet royale, apoi verificați ouăle noastre turcești, bacon și briose de ouă și ouă de brunch chorizo, plus descoperiți mai multe rețete delicioase de ouă și rețete de brunch.

Ingrediente

  • crăpături 4
  • ouă de rață 4
  • somon afumat 120g

SOS DE HOLLANDAISE

  • otet de vin alb 75 ml
  • șalotă 1 lung, tocat aproximativ
  • tarhon o crenguță
  • frunza de dafin ½ o mică
  • boabe de piper 6
  • unt nesarat 200g
  • galbenusuri de ou 2

Metodă

  • Pasul 1

    În primul rând, faceți olandeză. Puneți oțetul, șalota, ierburile, boabele de piper și 40 ml de apă într-o tigaie și reduceți lichidul la aproximativ o lingură de desert. Se strecoară și se lasă deoparte.

  • Pasul 2

    Între timp, topiți untul într-o tigaie separată și fierbeți ușor timp de 5 minute. Scoateți-l de pe foc, lăsați-l să se răcească puțin, apoi turnați untul pur unde s-a separat de zer, care va fi lăsat în fundul cratiței. Aruncați zerul. Acest lucru ajută la menținerea sosului gros.

  • Pasul 3

    Puneți gălbenușurile într-un vas mic termorezistent cu jumătate din reducerea oțetului și bateți-le peste o tigaie cu apă care fierbe ușor până când amestecul începe să se îngroașe și să devină spumos.

  • Pasul 4

    Se scurge încet untul, bătând continuu – un tel electric de mână vă va ajuta. Dacă untul se adaugă prea repede sosul se va separa.

  • Pasul 5

    Când ați adăugat două treimi din unt, gustați sosul și adăugați puțin mai mult sau tot reducerea. Apoi adăugați untul rămas, încetul cu încetul, ca înainte. Sosul nu trebuie să fie prea oțet, dar oțetul ar trebui să taie doar uleiul untului. Adăugați un strop de apă dacă este puțin gros. Condimentați, acoperiți și lăsați într-un loc cald, nu fierbinte, până când este necesar. Sosul poate fi reîncălzit peste un castron cu apă fierbinte, dar fără fierbere, și ușor amestecat din nou, dar este posibil să nu fie necesar.

  • Pasul 6

    Prajeste crumpetele, apoi braconeaza ouale. Așezați somonul afumat pe crăpături, apoi ouăle pocate deasupra. Se pune lingura peste sos și se servește imediat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 633
  • Gras 52.1g
  • Saturează 27.1g
  • Carbohidrați 17.9g
  • Zaharuri 1.8g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 22.4g
  • Sare 2.8g
.
#Ouă #Crumpet #Royale
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast