Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Vegan Banana Loaf din Restaurant Snackbar

Pâine de banane vegană

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Laptele de ovăz, tahini și bananele foarte coapte păstrează această pâine de banane fără ouă, fără lapte, umedă și mai dură.


Încercați această pâine de banane vegană, apoi verificați clasica noastră pâine de banane vegană, tort de morcov vegan, tort de ciocolată vegan, tort de vegan cu lămâie și mai multe rețete de tort vegan.

Avem, de asemenea, o mulțime de rețete delicioase de pâine cu banane de încercat, inclusiv clasica noastră pâine cu banane, pâine de malț cu banane și pâine sănătoasă cu banane.

Freddie Janssen de la restaurantul londonez Snackbar spune … ”Ne place să ne servim pâinea de banane prăjită cu o placă de unt și puțină sare Maldon, care o dezorganizează, dar are un gust excelent ca atare, sau ar funcționa și untul vegan. ”

Dacă nu găsiți tahini întunecați, tahini obișnuiți vor face.

Ingrediente

  • lapte de ovăz 240 ml
  • oțet de mere 2 lingurițe
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • zahăr brun moale închis 200g
  • zahăr brun moale deschis 140g
  • banană 500g foarte coapte, piure
  • tahini întunecat 130g
  • ulei de floarea soarelui 3 linguri
  • făină integrală 250g
  • sare de mare fină 1 linguriță
  • praf de copt 2 lingurițe
  • bicarbonat de sodiu 1 linguriță
  • semințe de susan alb-negru pentru stropire
  • unt a servi (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și tapetați o cutie de 900 g cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Bateți împreună laptele de ovăz și oțetul într-un castron mare. Se adaugă vanilia, zaharurile, bananele, tahiniul și uleiul de floarea-soarelui și se amestecă bine. Într-un castron separat, amestecați împreună făina, sarea, praful de copt și bicarbul.

  • Pasul 3

    Îndoiți ingredientele umede prin ingredientele uscate foarte ușor, având grijă să nu amestecați prea mult, până când nu rămân bucăți de făină. Se toarnă aluatul în forma pregătită și se acoperă cu semințele de susan. Coaceți timp de 30 de minute, apoi rotiți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz 2 și coaceți timp de 1 oră. Scoateți și răciți în cutie timp de 10 minute, înainte de a vă deplasa într-o grătar pentru a se răci complet.

  • Pasul 4

    Încălziți grătarul la mare și tăiați pâinea în felii groase. Grătiți 1 minut până la prăjire, apoi terminați cu o placă de unt, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 501
  • Gras 16.3g
  • Saturează 2.2g
  • Carbohidrați 76,5g
  • Zaharuri 53.6g
  • Fibră 6.1g
  • Proteină 8.7g
  • Sare 1.3g
.
#Pâine #banane #vegană
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *