Skip to content

Tipul bucătăriei:

KEJRIWAL

Pâine prăjită de brânză cu ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Dishoom împărtășește rețeta sa pentru un fel de mâncare incredibil de popular, brânză cu ardei iute pe pâine prăjită. Perfect pentru brunch sau prânz! Această rețetă a fost creată de bucătarul executiv al Dishoom, Naved Nasir


Ingrediente

  • pâine albă 2 felii
  • cheddar matur 100g, ras
  • ceapa verde 2, tocat
  • ardei iute verde 1, tocat mărunt
  • ulei vegetal pentru prăjire
  • ouă 2
  • ketchup a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți grătarul spre mediu și grătiți pâinea pe ambele părți până se înregistrează ușor. Se amestecă brânza, ceapa de primăvară, ardeiul iute și puțin piper negru crăpat. Presară acest lucru uniform pe pâine prăjită, rezervând 2 linguri. Se lasă la grătar timp de 3-4 minute, până se rumenesc și se spumează.

  • Pasul 2

    Încălziți puțin ulei într-o tigaie la foc mediu-mare. Crăpați ouăle și prăjiți-le 2-3 minute până când albusurile tocmai s-au întins și gălbenușurile sunt încă curgătoare.

  • Pasul 3

    Puneți ouăle peste pâine prăjită și punctați amestecul de brânză rezervat, apoi grătiți încă un minut. Se servește imediat cu ketchup.

Informatii nutritionale

  • Kcals 398
  • Gras 27.4g
  • Saturează 12.9g
  • Carbohidrați 13.2g
  • Zaharuri 1.3g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 24.1g
  • Sare 1.5g
.
#Pâine #prăjită #brânză #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *