Skip to content

Tipul bucătăriei:

3311

Pisco acru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 1
  • Uşor

Încercați cocktailul clasic al restaurantului peruan Coya, făcut cu coniac peruvian, suc proaspăt de lime și albușuri de ou, apoi verificați câteva răsuciri unice


Încercați această rețetă pisco sour de la restaurantul peruan Coya, apoi verificați rețeta noastră de whisky acru.

Ingrediente

  • pisco 1615 Quebranta 50 ml
  • suc de lamaie proaspat 25 ml
  • albus de ou pasteurizat organic 25 ml
  • sirop simplu 15 ml
  • Amargo Chuncho bitters sau Angostura bitters 3 picături pentru a garni

Metodă

  • Pasul 1

    Se toarnă toate ingredientele (pisco, suc de lime proaspăt, albuș de ou, sirop și bitter) într-un shaker de cocktailuri, se adaugă o lingură de cuburi de gheață, se agită energic timp de 6-8 secunde, pentru a construi spumă în băutură prin ou.

  • Pasul 2

    Se strecoară băutura într-un pahar mic și se ornează cu trei picături de amare turnate în centrul băuturii.

.
#Pisco #acru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *