Tipul bucătăriei:
Pisco acru
- servește 1
- Uşor
Încercați cocktailul clasic al restaurantului peruan Coya, făcut cu coniac peruvian, suc proaspăt de lime și albușuri de ou, apoi verificați câteva răsuciri unice
Încercați această rețetă pisco sour de la restaurantul peruan Coya, apoi verificați rețeta noastră de whisky acru.
Ingrediente
- pisco 1615 Quebranta 50 ml
- suc de lamaie proaspat 25 ml
- albus de ou pasteurizat organic 25 ml
- sirop simplu 15 ml
- Amargo Chuncho bitters sau Angostura bitters 3 picături pentru a garni
Metodă
-
Pasul 1
Se toarnă toate ingredientele (pisco, suc de lime proaspăt, albuș de ou, sirop și bitter) într-un shaker de cocktailuri, se adaugă o lingură de cuburi de gheață, se agită energic timp de 6-8 secunde, pentru a construi spumă în băutură prin ou.
-
Pasul 2
Se strecoară băutura într-un pahar mic și se ornează cu trei picături de amare turnate în centrul băuturii.
#Pisco #acru