Skip to content

Tipul bucătăriei:

25448

Roșii umplute cu vițel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Această rețetă de roșii umplute cu vițel de la restaurantul londonez Sardine este un lucru minunat de avut pe masă ca parte a unui prânz tartinat sau ca o cină ușoară


Încercați aceste roșii umplute cu vițel, apoi verifică-ne supă de roșii, paste cu roșii și altele retete de rosii.

Ingrediente

  • roșii de viță de vie 12 coapte (aproximativ 10 cm diametru)
  • tarhon câteva crengute
  • frunze de busuioc 12
  • ulei de masline
  • vin alb un pahar
  • crème fraîche 50 g
  • busuioc ½ buchet, tocat
  • tarhon ½ buchet, tocat
  • pătrunjel cu frunze plate ½ buchet, tocat
  • tocată de vițel 100 g
  • carne tocată de porc 100 g
  • ficat de pui 20 g, tăiate și tocate mărunt
  • panceta 50 g, tocate fin
  • firimituri de pâine 30 g, înmuiate în 2 linguri de lapte
  • ricotta 30 g
  • semințe de fenicul 1 lingurita, zdrobita

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Pentru umplutură, amestecă toate ingredientele. Se condimentează cu sare și mult piper negru. Puteți prăji puțin din amestec pentru a verifica condimentele.

  • Pasul 2

    Tăiați vârfurile roșiilor și rezervați. Scobiți, aruncând semințele și puneți roșiile într-o tavă de copt deasupra crenguțelor de tarhon și a frunzelor de busuioc împrăștiate. Condimentați ușor interiorul cu sare și umpleți cu umplutura. Cocoțați vârfurile roșiilor înapoi. Se condimenteaza cu sare, se stropeste cu ulei de masline si se adauga vinul in vas.

  • Pasul 3

    Coaceți la cuptor pentru aproximativ 25 de minute: după 15 minute, adăugați crème fraîche. Se prăjește până când roșiile sunt moi și umplutura este gătită. Serviți cu sucurile din vas și niște pâine prăjită, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 273
  • Gras 14.5g
  • Saturate 6.8g
  • Carbohidrați 13.2g
  • Zaharuri 7.5g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 16.2g
  • Sare 0,6g
.
#Roșii #umplute #vițel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *