Tipul bucătăriei:

Rețetă de friptură de căprioară cu salată de pere și alune prăjite

Salată de carne de vânat și pere cu alune prăjite

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 6
  • Uşor

Gătitul consistent al țării Falcon oferă mâncăruri confortabile de casă perfecte – încercați această salată elegantă și încălzitoare de la restaurantul Herefordshire pentru un fel de mâncare ușor de divertisit


Citiți recenzia noastră despre restaurant despre The Falcon aici …

Ingrediente

VÂNAT

  • cimbru o crenguță
  • foi de dafin 2
  • boabe de piper negru 5
  • usturoi 3 cuișoare, bătute
  • ulei de rapiță presat la rece 100 ml
  • coapă de căprioară dezosată 400g
  • unt nesarat 40g

ÎMBRĂCĂMINTE

  • mustar Dijon 1 lingură
  • otet de vin rosu 1 lingură
  • ulei de rapiță presat la rece 50 ml

A SERVI

  • salată rotundă rupt
  • cicoare 2, înjumătățit, miez și frunze separate
  • alune de padure o mână, prăjită și ușor zdrobită
  • Conference sau perele Williams 2 coapte, miez și felii subțiri

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați cimbru, dafin, boabe de piper, usturoi și ulei de rapiță într-un castron mare, apoi adăugați coapsele de carne de vânat și aruncați bine. Se acoperă și se lasă la marinat peste noapte.

  • Pasul 2

    Pentru dressing, amestecați muștarul și oțetul până se emulsionează. Adăugați încet uleiul de rapiță până când este combinat, gros și cremos, apoi condimentați după gust.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6 și încălziți o tigaie grea până când este fierbinte. Se pune 1 lingură de marinată în tigaie, apoi se gătește carne de vânat timp de 1 minut pe fiecare dintre părțile mai mari, urmate de 30 de secunde pe fiecare dintre părțile mai mici, adăugând untul în tigaie pentru acestea. Puneți căprioara pe o tavă mică de prăjire, condimentați foarte bine peste tot și dați-o la cuptor pentru 5-8 minute (în funcție de grosime) pentru rare. Puneți pe o farfurie, acoperită ușor cu folie, să se odihnească timp de 10 minute, apoi feliați-o subțire.

  • Pasul 4

    Bătați frunzele de salată într-un castron cu puțin condiment, câteva alune și felii de pere. Adăugați suficient pansament pentru a acoperi bine frunzele și aruncați.

  • Pasul 5

    Pentru a servi, plătiți straturi alternative de carne de vânat, frunze de salată și pere, apoi terminați cu mai multe alune.

Informatii nutritionale

  • Kcals 385
  • Gras 29.5g
  • Saturează 5.1g
  • Carbohidrați 7.6g
  • Zaharuri 6.3g
  • Fibră 2.7g
  • Proteină 20.8g
  • Sare 0,3g
.
#Salată #carne #vânat #și #pere #alune #prăjite
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast