Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă vegetariană de salată de guli-rave și mere

Salată de guli-rabe și mere crude cu mărar și iaurt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2 ca o farfurie de partajare
  • Uşor

Faceți din legume vedeta în această salată proaspătă și vibrantă pentru distracție ușoară fără carne


Ingrediente

  • gulie
  • mere Granny Smith
  • iaurt gros
  • mărar
  • lămâie
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați mărunt guli-rabe folosind o mandolină, astfel încât să aibă aproximativ 1 mm grosime. Procedați la fel și cu mărul, lăsând pielea și având grijă să evitați miezul. Puneți-le într-un castron, adăugați iaurtul, cea mai mare parte din mărar și jumătate din coaja de lămâie și condimentați cu sare și piper. Se amestecă bine până când toate feliile sunt acoperite.

  • Pasul 2

    Aranjați pe o farfurie, terminând cu o răsucire bună de piper negru deasupra. Adăugați restul de coajă de lămâie și mărarul rămas și stropiți cu puțin ulei de măsline.

Informatii nutritionale

  • Kcals 159
  • Gras 3.1g
  • Saturate 1g
  • Carbohidrați 20.4g
  • Fibră 11.3g
  • Proteină 6.8g
  • Sare 0,2g
.
#Salată #gulirabe #și #mere #crude #mărar #și #iaurt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *