Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tomate Banks 'Tomate Starter cu brânză de capră congelată

Salată de roșii a lui Tommy Banks cu brânză de capră rasă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Un mic efort

Primul meniu britanic de tomate al lui Tommy Banks, acoperit cu brânză de capră rasă. Tommy de la Black Swan la Oldstead a creat un fel de mâncare foarte asemănător pentru funcția Chef’s Table în numărul din iulie. Iată un vârf de la rețetă


Încercați salata de roșii și brânză de capră a lui Tommy Banks, apoi verificați salata noastră clasică de roșii, supă de roșii, paste de roșii și altele rețete de roșii.

Ai văzut starterul de tomate al lui Tommy Banks în Great British Menu? Roșii de sezon acoperite cu brânză de capră rasă congelată și un consum de roșiiEste turnat deasupra, inspirat de sărbătoarea de vară.

Tommy Banks a creat un fel de mâncare foarte asemănător pentru funcția Chef’s Table în numărul din iulie al revistei olive, dar ți-l oferim devreme, astfel încât să poți crea rețeta acasă. Încercați această rețetă de la Black Swan la bucătarul-stea Michelin Oldstead, Tommy Banks. Citiți recenzia noastră despre meniul lui Tommy la Black Swan at Oldstead aici.

Ingrediente

ESENȚĂ DE ROSII

  • roșii 750g, coapte, tocate grosier
  • ceapă 1/4, tocate aproximativ
  • castravete 1/4, tocate aproximativ
  • țelină 1/2 băț, tocat aproximativ
  • usturoi 1 cuișor mic, tocat
  • ardei roșu 1/4, tocate aproximativ
  • fenicul 1/4, tocate aproximativ
  • zahăr 1/4 linguriță
  • sare 1/4 linguriță
  • piper roșu o ciupitura

GARNITURĂ

  • branza de capra 50g, coaja scoasă
  • roșii cherry roșii 12
  • roșii cherry galbene 12
  • sare 1/4 linguriță
  • zahăr 1/2 linguriță
  • boia afumată o ciupitura
  • nuci de pin 25g, prăjit
  • busuioc o grămadă mică, mărunțită

Metodă

  • Pasul 1

    Înfășurați brânza de capră strâns în folie alimentară și congelați cel puțin 5 ore, dar de preferință peste noapte.

  • Pasul 2

    Pentru esența de roșii, adăugați toate ingredientele într-un castron, amestecați bine, acoperiți și lăsați la marinat timp de 1 oră.

  • Pasul 3

    Se toarnă amestecul într-un robot de bucătărie și se pulsează de mai multe ori până când devine o pulpă aspră. Se toarnă într-un castron mare, tapetat cu un strat dublu de muselină curată. Legați cele 4 colțuri ale muselinei cu șnur și suspendați-le deasupra bolului – facem acest lucru folosind robinetele de deasupra unei chiuvete sau două scaune răsturnate și un mâner de mătură. Se lasă să stea cel puțin 4 ore.

  • Pasul 4

    Aduceți o tigaie cu apă la fierbere și albiți roșiile cherry timp de 15-20 de secunde înainte de a vă arunca direct în apă cu gheață. Curățați și puneți într-un castron. Presărați sarea, zahărul și boia afumată și lăsați la marinat 30 de minute.

  • Pasul 5

    Când este gata de servire, încălziți esența de roșii într-o tigaie. Împărțiți roșiile decojite între boluri, presărați cu nuci de pin și busuioc și radeți peste brânza de capră congelată, astfel încât să ascundă complet roșiile. Se toarnă esența de roșii încălzită la masă, dacă doriți.

.
#Salată #roșii #lui #Tommy #Banks #brânză #capră #rasă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *