Tipul bucătăriei:

Rețetă Sandwich Katsu cu Sardine

Sandwich katsu de sardină

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Un mic efort

Verificați această răsucire a sandvișului japonez katsu, ambalat cu sardine panificate. Această rețetă mai elegantă vine de la bucătarul-șef Chase Lovecky din Two lights din estul Londrei


Ingrediente

  • făină simplă 100g, bine condimentat
  • ou 1, bătut cu 50ml apă
  • pesmet panko 100g, ușor zdrobit
  • sardine proaspete 4, curățate și curățate de coajă, cozile rămase aprinse (roagă-te la pescărie să facă asta pentru tine)
  • varza alba ¼, feliat foarte subțire
  • ulei vegetal pentru prăjit adânc
  • pâine albă 8 felii, cruste scoase și tăiate în pătrate de 10cm x 10cm
  • sos tonkatsu (vezi notele de mai jos)

ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU CHEIE

  • Kewpie sau maioneză 3 linguri, (vezi notele de mai jos)
  • sos tonkatsu 1 lingură
  • otet de orez 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți făina, oul și majoritatea pesmetului în 3 castroane de mică adâncime. Întindeți pesmetul rezervat pe o tavă de copt.

  • Pasul 2

    Țineți coada fiecărei sardine și dragă ușor în făină (evitând coada). Îndepărtați excesul de făină și apoi înveliți ușor oul, scuturând din nou orice exces înainte de a acoperi panko-ul zdrobit. Puneți pe tava pesmetului pentru a le împiedica să meargă.

  • Pasul 3

    Combinați ingredientele pentru pansament Kewpie cu 1/ 2 lingurițe sare. Puneți varza într-un castron mare și acoperiți ușor pansamentul.

  • Pasul 4

    Umpleți o tigaie nu mai mult de 1/ 3 se umple cu ulei și se încălzește la 170C sau până când un cub de pâine se rumeneste în 40 de secunde. Se prajesc sardinele 2 minute sau până se rumenesc, apoi se scurg pe hârtie de bucătărie.

  • Pasul 5

    Așezați feliile de pâine pe o tocătoare și periați-le cu sos tonkatsu, astfel încât să se înmoaie. Puneți sardine pe 4 felii de pâine, deasupra cu varza și celelalte felii de pâine. Tăiat în 1/ 2 și servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 650
  • Gras 30,8g
  • Saturează 5g
  • Carbohidrați 62.6g
  • Zaharuri 5.3g
  • Fibră 5g
  • Proteină 28.2g
  • Sare 2.5g
.
#Sandwich #katsu #sardină
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast