Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Frenchie Sirop de arțar și scones cu bacon afumat

Scones cu sirop de arțar și bacon afumat

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 25
  • Puțin efort

Scones pentru început? Greg Marchand de la Frenchie din Covent Garden ne dă secretul scone-urilor sale ușoare și pufoase, infuzate cu sirop de arțar și împânzite cu slănină afumată


Bucurați-vă de aceste scones cu sirop de arțar și bacon afumat, apoi verificați scone-urile noastre cu fructe, brânză, cartofi și alte rețete de scone.

Ingrediente

  • slănină afumată 385 g, tăiate cubulețe
  • unt rece 275 g
  • făină simplă 600g
  • zahăr tos auriu 36 g
  • praf de copt 13 g
  • bicarbonat de sodiu 1/2 linguriță
  • Sirop din esență de arțar 190 ml, plus suplimentar pentru burniță
  • zer 255 ml
  • ou 1, bătut
  • crema inchegata a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune baconul taiat cubulete intr-o tigaie rece si dai focul la mediu. Gătiți până când grăsimea se scurge și baconul este auriu și crocant. Scoateți bucățile cu o lingură cu fantă, lăsând grăsimea în tigaie, puneți pe o farfurie și lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți și lăsați la frigider până când sunteți gata să faceți scones – ar trebui să fie la frigider – rece când le folosești. Tăiați untul cubulețe și păstrați-l la rece, tot la frigider.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 170C/ventilator 150C/gaz 3½. Puneți făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul și 1 linguriță de sare fină într-un castron mediu. Adăugați untul rece tăiat cubulețe și frecați ingredientele uscate cu vârful degetelor până când obțineți cocoloașe nu mai mari decât mazărea. Adăugați slănina rece pentru a o îmbrăca cu făină, rupând orice cocoloașe.

  • Pasul 3

    Se amestecă siropul de arțar și zara până se formează un aluat moale. Scoateți fiecare scone cu o lingură de înghețată (ar trebui să cântărească în jur de 60 g) și puneți pe tăvi tapetate cu hârtie de copt, cu suficient spațiu între ele pentru ca fiecare să se extindă (probabil veți avea nevoie de două tăvi). Ungeți fiecare scone cu spălat de ou.

  • Pasul 4

    Coaceți în reprize timp de 15 minute, apoi stropiți cu puțin mai mult sirop de arțar și coaceți încă 10 minute până când crește și devin aurii. Se presară cu un praf de sare de mare și se servește cu smântână.

Informatii nutritionale

  • Kcals 245
  • Gras 13.3g
  • Saturate 7.2g
  • Carbohidrați 25.5g
  • Zaharuri 6.5g
  • Fibră 1g
  • Proteină 5.5g
  • Sare 1.1g
.
#Scones #sirop #arțar #și #bacon #afumat
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast