Skip to content

Tipul bucătăriei:

O salată de sfeclă roșie prăjită cu burrata și frunze de rachetă

Sfecla prajita cu burrata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Acest platou colorat combină sfecla roșie prăjită, miere, ceapă de primăvară, burrata, nuci murate și frunze de rachetă


Încercați această rețetă de sfeclă roșie prăjită cu burrata, apoi verificați supa noastră de sfeclă roșie, salata de brânză de sfeclă și capră, burgeri de sfeclă roșie și rețete mai strălucitoare de sfeclă roșie.

Mark Jarvis este director bucătar la Liv din Belgravia, un loc relaxat în această parte inteligentă a Londrei, unde fripturile tradiționale sunt crescute prin aprovizionarea atentă a cărnii și a produselor sezoniere și experiența lui Mark în conducerea unor restaurante precum Anglo în Farringdon.

Ingrediente

  • sfeclă roșie 500g, decojite și tăiate în zaruri de 2cm
  • ulei de masline pentru ploaie
  • draga draga 1 linguriță
  • ceapa verde tocat mărunt pentru a face 1 linguriță
  • otet de vin rosu 2 lingurițe
  • burrata sau mozzarella 2 bile
  • nuci murate 10 bucati
  • frunze de rachetă 50g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Puneți sfecla roșie într-un vas rezistent la cuptor, cu ulei de măsline și condiment, și prăjiți-l timp de 40 de minute până când se înmoaie. Se lasă să se răcească, apoi se îmbracă cu miere, ceapă de primăvară, oțet și ceva mai mult ulei de măsline și condimente.

  • Pasul 2

    Pentru a servi, rupeți burrata în bucăți și împrăștiați-o pe o farfurie mare. Se pune lingura peste sfecla rosie, apoi se imprastie cu nucile si frunzele de racheta. Condimentează după gust.

Informatii nutritionale

  • Kcals 271
  • Gras 18.2g
  • Saturează 11.3g
  • Carbohidrați 16.1g
  • Zaharuri 14.6g
  • Fibră 4g
  • Proteină 8.7g
  • Sare 1.1g
.
#Sfecla #prajita #burrata
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *