Tipul bucătăriei:

O felie de cremă de cafea și tartă de ciocolată

Tarta cu cremă de cafea

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 10
  • Un mic efort

Baza de buttery, umplutură bogată de cremă de cafea și topping de cafea de ciocolată neagră … sunt multe de iubit în legătură cu acest desert de lux de la Milk Beach, un restaurant londonez care servește mâncăruri de inspirație australiană


Încercați această tartă cu cremă de cafea, apoi verificați tarta noastră cu ciocolată caramel, tartele cu custard portugheză, tartă ușoară cu melc și mai multe rețete cu tartă dulce.

Ingrediente

TART BASE

  • zahăr pudră 90g
  • unt 120g
  • făină simplă 200g, plus extra pentru praf
  • faina de porumb 15g
  • galbenusuri de ou

CUSTARD DE CAFEA

  • espresso 120 ml (găsiți boabele de cafea de origine unică Milk Beach la milkbeach.com/shop)
  • crema dubla 400 ml
  • galbenusuri de ou 9
  • zahăr pudră 90g

CRUMBLE DE CAFEA

  • ciocolata neagra 50g
  • unt 30g, topit
  • zaț de cafea folosit 40g
  • zahăr pudră 60g
  • făină simplă 30g

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face baza, bateți împreună zahărul și untul cu ajutorul unui tel electric până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați făina simplă, făina de porumb și un vârf de sare, apoi aduceți-le într-un aluat folosind mâinile, adăugând câte 1 linguriță de apă rece la un moment dat până la omogenizare. Înfășurați și răciți cel puțin 1 oră.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Rulați produsele de patiserie pe o suprafață de lucru ușor făinată, apoi folosiți-l pentru a căptuși o cutie de 28 cm, cu fundul liber. Tăiați marginile, tapetați tarta cu hârtie de copt, apoi dați câteva mărgele de copt și coaceți timp de 15 minute. Scoateți mărgelele și hârtia, străpungeți patiseria cu o furculiță și coborâți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Coaceți încă 10 minute, apoi coborâți din nou cuptorul la 120C / ventilator 100C / gaz 1. Bateți oul gălbenușul, periați-l peste bază și coaceți carcasa încă 5 minute.

  • Pasul 3

    Se amestecă împreună toate ingredientele din crema de cafea, apoi se toarnă cu grijă în cutia pentru tarta. Coaceți timp de 45 de minute-1 oră sau până când ați stabilit cu o ușoară oscilație în mijloc. Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească.

  • Pasul 4

    Pentru a face zdrobirea, topiți ciocolata și untul într-un vas rezistent la căldură în cuptorul cu microunde, în rafale scurte. Combinați ingredientele uscate într-un castron separat. Se amestecă umezeala cu cea uscată, apoi se răcește timp de 1 oră. Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Întindeți amestecul de mărunțire pe o tavă de copt și coaceți timp de 10 minute. Scoateți din cuptor, rupeți aproximativ cu o furculiță și coaceți încă 10 minute. Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească.

  • Pasul 5

    Completați tarta răcită cu cafeaua, apoi tăiați-o în felii pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 589
  • Gras 41,9g
  • Saturează 24.1g
  • Carbohidrați 45,7g
  • Zaharuri 26.1g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 6.4g
  • Sare 0,5g
.
#Tarta #cremă #cafea
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast