Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de casă toffee cu fructe de ienupăr.  Două cafele servite pe o farfurie mini-alb-alb într-un cuib format din bețe lemnoase și lavandă, așezat pe mâna unei persoane

Teiuri de ienupăr

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Face 40 de cafele
  • Uşor

Uitați-vă la aceste indulgente cafele de ienupăr. Aceste delicii provin de la noul restaurant Hackney, Nest. Acestea sunt servite ca pui mici la sfârșitul mesei și pot fi infuzate cu o varietate de arome – aici am ales pentru condimente subtile de ienupăr, cuișoare și cardamom


Ingrediente

  • fructe de ienupăr 10
  • cuisoare 1
  • păstăie verde de cardamom 1
  • frișcă 120g
  • zahăr pudră 100g
  • zahăr muscovado negru 50g
  • sirop auriu 90g
  • melc negru 90g
  • lapte evaporat 65g
  • unt 65g

Metodă

  • Pasul 1

    Prajiti condimentele intr-o tigaie uscata pana se inmoaie, apoi turnati in crema. Încălziți la mare până când apar primele bule fierbinți, apoi opriți. Se toarnă într-un blender și se amestecă pentru a sparge condimentele, apoi se toarnă printr-o sită.

  • Pasul 2

    Puneți restul de ingrediente într-o tigaie cu crema infuzată la foc mediu. Gatiti, amestecand regulat, pana cand amestecul ajunge la 120C pe un termometru cu zahar. Se toarnă pe o tavă de 20 cm x 20 cm, căptușită cu hârtie de copt și se lasă să se răcească timp de 4 ore sau până când este setată, apoi se taie în pătrate sau cercuri.

Informatii nutritionale

  • Kcals 54
  • Gras 2.7g
  • Saturează 1.7g
  • Carbohidrați 7.2g
  • Zaharuri 7.1g
  • Proteină 0,2g
  • Sare 0,1g
.
#Teiuri #ienupăr
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *