Tipul bucătăriei:
Teiuri de ienupăr
- Face 40 de cafele
- Uşor
Uitați-vă la aceste indulgente cafele de ienupăr. Aceste delicii provin de la noul restaurant Hackney, Nest. Acestea sunt servite ca pui mici la sfârșitul mesei și pot fi infuzate cu o varietate de arome – aici am ales pentru condimente subtile de ienupăr, cuișoare și cardamom
Ingrediente
- fructe de ienupăr 10
- cuisoare 1
- păstăie verde de cardamom 1
- frișcă 120g
- zahăr pudră 100g
- zahăr muscovado negru 50g
- sirop auriu 90g
- melc negru 90g
- lapte evaporat 65g
- unt 65g
Metodă
-
Pasul 1
Prajiti condimentele intr-o tigaie uscata pana se inmoaie, apoi turnati in crema. Încălziți la mare până când apar primele bule fierbinți, apoi opriți. Se toarnă într-un blender și se amestecă pentru a sparge condimentele, apoi se toarnă printr-o sită.
-
Pasul 2
Puneți restul de ingrediente într-o tigaie cu crema infuzată la foc mediu. Gatiti, amestecand regulat, pana cand amestecul ajunge la 120C pe un termometru cu zahar. Se toarnă pe o tavă de 20 cm x 20 cm, căptușită cu hârtie de copt și se lasă să se răcească timp de 4 ore sau până când este setată, apoi se taie în pătrate sau cercuri.
Informatii nutritionale
- Kcals 54
- Gras 2.7g
- Saturează 1.7g
- Carbohidrați 7.2g
- Zaharuri 7.1g
- Proteină 0,2g
- Sare 0,1g