Skip to content

Tipul bucătăriei:

Termidor de crab

Termidor de crab

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Crab thermidor este un fel de mâncare semnătură Longs Arms. Folosim crabi de cocoș durabili prinși în oală de la o mică cooperativă de pescari din Newlyn numită Dreckly Fish, sprijinindu-ne pescarii de coastă și garantând calitatea și proveniența. (thelongsarms.com)


Ingrediente

  • carne de crab brună 100 g
  • Brânza Berkswell sau pecorino 50 g, ras
  • maioneză 50 g
  • gălbenuș de ou 1
  • arpagic o grămadă, tocată
  • crema dubla 50 ml
  • calvados 2 linguri
  • mustar integral 1/2 lingura
  • carne de crab alb 200 g

A SERVI

  • măr 1, tăiate în bucăți fine
  • busuioc o mână
  • pâine crustă

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge grătarul. Amestecați crabul maro cu brânza, maiaua, gălbenușul de ou, arpagicul, smântâna, calvados și muștarul. Îndoiți cu grijă carnea de crab alb în amestec și asezonați bine. Împărțiți amestecul între 4 feluri de mâncare individuale, largi, rezistente la căldură și puneți-le sub grătar până când devin maro auriu și clocotesc. Se serveste cu mere si busuioc tocate marunt si se servesc cu crusta de paine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 337
  • Gras 26g
  • Saturate 6.6g
  • Carbohidrați 1g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 20.2g
  • Sare 1.1g
#Termidor #crab
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *