Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de pâine scurtă

Turtă scurtă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8-10
  • Uşor

Descoperiți cum să obțineți fursecuri unt, topite în gură, folosind doar patru ingrediente. Patisierul de top Roger Pizey din Peyton și Byrne își împărtășește secretele acestui biscuit simplu, dar delicios.


Încercați cookie-urile noastre ușoare, apoi verificați rețete mai delicioase de cookie-uri, cum ar fi aceste cookie-uri clasice cu ciocolată.

Maestrul brutar Roger Pizey oferă sfaturi pentru pâinea scurtă perfectă: „Asigurați-vă că untul dvs. este foarte moale, deoarece acesta este singurul lucru care leagă ingredientele uscate. Vrei un finisaj palid, așa că nu lăsa turtele să devină prea aurii. În cele din urmă, răcoriți turtele complet pe foaia de copt înainte de manipulare, altfel s-ar putea sfărâma. ”

Ingrediente

  • unt nesarat 275g, înmuiat
  • zahăr pudră 160g
  • făină albă 300g
  • făină de gris 150g

Metodă

  • Pasul 1

    Cremați untul și zahărul împreună până când devin palide și pufoase. Împingeți ambele făină și rotiți într-o formă de cârnați cu diametrul de aproximativ 6cm. Se înfășoară în folie de cling și se dă la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până când trebuie să-l folosiți.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 160 ° C / ventilator 140 ° C / gaz 3. Feliați amestecul în forme de biscuiți, de aproximativ 4 mm grosime. Puneți pe o tavă de copt antiaderentă cu unt ușor și gătiți timp de 10-15 minute până aproape de colorat.

.
#Turtă #scurtă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *