Tipul bucătăriei:

Sprit de ceai de iasomie Cocchi

Aperol spritz

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 1
  • Uşor

Bateți acest aperitiv italian clasic în câteva minute, apoi încercați răsucirile noastre inteligente pe spritz pentru băut de vară


Ce este un spritz Aperol?

Această băutură ușor amară, cu nuanțe vibrante, a fost un aperitiv de bază în Italia din anii 1950, dar a explodat în popularitate globală în ultimii ani.

Cum se face un spritz Aperol

Asigurați-vă că utilizați un prosecco de bună calitate și doar o picătură de apă sifonată. Serviți spritzul Aperol imediat, înainte ca gheața să se topească și să dilueze băutura.


Rețetă spritz Aperol

Ingrediente

  • Aperol 60ml
  • prosecco 90ml, refrigerat
  • apă carbogazoasă o stropire
  • felie de portocala a garni

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți niște gheață într-un pahar de vin mare sau pahar de răcire și turnați peste Aperol, urmat de prosecco și apă spumantă. Se amestecă scurt și se servește cu o felie de portocală.

.
#Aperol #spritz
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast