Tipul bucătăriei:
Aperol spritz
- servește 1
- Uşor
Bateți acest aperitiv italian clasic în câteva minute, apoi încercați răsucirile noastre inteligente pe spritz pentru băut de vară
Ce este un spritz Aperol?
Această băutură ușor amară, cu nuanțe vibrante, a fost un aperitiv de bază în Italia din anii 1950, dar a explodat în popularitate globală în ultimii ani.
Cum se face un spritz Aperol
Asigurați-vă că utilizați un prosecco de bună calitate și doar o picătură de apă sifonată. Serviți spritzul Aperol imediat, înainte ca gheața să se topească și să dilueze băutura.
Rețetă spritz Aperol
Ingrediente
- Aperol 60ml
- prosecco 90ml, refrigerat
- apă carbogazoasă o stropire
- felie de portocala a garni
Metodă
-
Pasul 1
Puneți niște gheață într-un pahar de vin mare sau pahar de răcire și turnați peste Aperol, urmat de prosecco și apă spumantă. Se amestecă scurt și se servește cu o felie de portocală.
#Aperol #spritz