Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Trei arbuști de casă în pahare de pahar pe o masă de marmură albă

Arbuști de casă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 450-600ml pe rețetă
  • Uşor

Aceste siropuri de fructe și oțet picante fac o băutură nealcoolică excelentă, atunci când sunt diluate cu apă spumantă sau tonică. Alegeți dintre aromă de rodie și rozmarin, grapefruit și cardamom sau aromă de ananas (toate rețetele de mai jos)


Aceste loturi de arbuști se vor păstra în frigider până la o lună.

Ingrediente

Arbust de rodie și rozmarin

  • suc de rodie (utilizați 100% suc, nu o băutură de suc) 300ml
  • rozmarin 1 crenguță, frunze culese și ușor învinețite
  • zahăr pudră 150g
  • otet de mere crud (cu mama) 150ml

Arbust de grapefruit și cardamom

  • grapefruit 1, curățat și tocat grosier
  • portocale 1, curățat și tocat grosier
  • păstăi de cardamom 8, învinețit
  • zahăr pudră 200g
  • otet de mere crud (cu mama) 150ml

Arbust de ananas

  • ananas 500g, tăiate în bucăți
  • zahăr pudră 200g
  • otet de mere crud (cu mama) 200 ml

Metodă

Pentru arbustul de rodie și rozmarin

  • Pasul 1

    Încălziți ușor sucul de rodie, frunzele de rozmarin și zahărul într-o tigaie, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat. Scoateți focul și amestecați oțetul. Îndepărtați frunzele de rozmarin și răciți-le înainte de a le decanta în sticle sterilizate. Se servește cu apă spumantă sau tonică și multă gheață.

Pentru arbustul de grapefruit și cardamom

  • Pasul 1

    Blitz grapefruitul și portocala într-un robot de bucătărie până la un piure, apoi se toarnă într-o tigaie împreună cu cardamomul și zahărul. Se încălzește ușor, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat. Scoateți focul și treceți amestecul printr-o sită fină. Se amestecă oțetul. Se răcește și se decantează în sticle sterilizate. Se servește cu apă spumantă sau tonică și multă gheață.

Pentru arbustul de ananas

  • Pasul 1

    Blitz ananasul într-un robot de bucătărie până la un piure, apoi se toarnă într-o tigaie împreună cu zahărul. Se încălzește ușor, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat. Scoateți focul și treceți amestecul printr-o sită fină. Se amestecă oțetul. Se răcește și se decantează în sticle sterilizate. Se servește cu apă spumantă sau tonică și multă gheață.

.
#Arbuști #casă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast