Skip to content

Tipul bucătăriei:

Două căni de cafea acoperite cu frișcă și floricele de porumb pe o tavă de lemn alături de un castron de floricele de porumb

Cafeaua Baileys

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 1
  • Uşor

Lichiorul de cremă de whisky irlandez funcționează delicios cu cafeaua, echilibrând amărăciunea boabelor cu cremositatea sa mătăsoasă. Folosiți Baileys pentru o înghițitură clasică cu cofeină, care este grozavă pentru sezonul sărbătorilor


Căutați o rețetă de cafea Baileys? Încercați ghidul pas cu pas al expertei baristei Celeste Wong, apoi verificați latte-ul din turtă dulce și latte-ul condimentat cu dovleac, plus rețeta noastră de cafea irlandeză de casă.

Celeste spune: „Lichiorul irlandez de cremă de whisky și cafeaua este întotdeauna o idee bună. Îmi place cum completează cafeaua, unde dulceața cremei de whisky irlandez compensează amărăciunea cafelei (și invers). Baileys a devenit o băutură prin excelență de Crăciun și lucrul grozav la ea este că poți amesteca diferite arome și te poți distra cu adevărat cu toppingurile și garniturile pentru a-l face mai decadent.”

Preparați-vă espresso pentru această cafea folosind alegerea celor mai bune de la Celeste capsule de cafea compostabile și reutilizabile. De asemenea, am încercat și testat cele mai bune aparate de cafeaincluzând cele mai bune mașini de bean-to-cup, cele mai bune aparate de cafea cu capsule și cele mai bune espressoare.

Ingrediente

  • sos de caramel 30 ml, plus puțin în plus pentru ornat
  • espresso dublu 60 ml
  • Baileys sau lichior de smântână irlandez 50 ml
  • lapte fierbinte la abur 200 ml
  • frisca o picătură
  • floricele de porumb caramel a servi
  • nucșoară măcinată sau scorțișoară o ciupitura

Metodă

  • Pasul 1

    Tapetați-vă ceașca sau paharul cu pereți dubli cu un strop de sos de caramel. Adăugați espresso dublu, Baileys și adăugați laptele aburit pentru a se combina.

  • Pasul 2

    Adăugați frișcă deasupra, apoi puneți deasupra niște floricele de porumb caramel crocante. Stropiți cu mai mult caramel. Pudrați ușor cu nucșoară sau scorțișoară.

Informatii nutritionale

  • Kcals 563
  • Gras 34.6g
  • Saturate 21.7g
  • Carbohidrați 41,7g
  • Zaharuri 40,8g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 9.3g
  • Sare 1.17g
#Cafeaua #Baileys
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *