Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

O masă albastră acoperită cu două căni albastre umplute cu lapte condimentat

Chai latte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Infuzați ceai negru și lapte de migdale cu mirodenii parfumate pentru o întorsătură fără lactate în această băutură de inspirație indiană


Bucurați-vă de o ceașcă de chai latte parfumat, apoi verificați ciocolata fierbinte fierbinte, ciocolată de ouă, vegan negru rusesc și alte cocktail-uri de Crăciun.

Pentru mai multe băuturi pe bază de șez, încercați Chai latte cu gheață cu alune și Chai White Russian. Sau încercați ceva diferit cu latte-ul nostru vibrant cu turmeric.

Ingrediente

  • bete de scortisoara 2
  • boabe întregi de piper negru 8
  • anason stelat 1
  • cuișoare 3
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, feliată
  • pliculete de ceai negru 3-4
  • migdale sau alt lapte vegetal 500 ml
  • Sirop din esență de arțar 2-3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți mirodeniile într-o tigaie uscată până când sunt parfumate. Adăugați 500 ml de apă și ghimbir și fierbeți ușor timp de 5 minute. Se ia de pe foc si se adauga pliculetele de ceai. Înmuiați timp de 10 minute, apoi strecurați pliculețele de ceai și condimentele.

  • Pasul 2

    Încingeți ușor laptele cu siropul de arțar (pentru a face laptele spumos, amestecați mai întâi laptele într-un blender înainte de încălzire). Împărțiți ceaiul între căni, apoi adăugați laptele, acoperind cu puțină spumă.

#Chai #latte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *