Tipul bucătăriei:
Ciocolată caldă portocalie
- servește 2-3
- Uşor
Această ciocolată fierbinte bogată și cremoasă vine cu note zingy de portocală și intensitate din ciocolata neagră. Adăugați un strat suplimentar de lux, dacă doriți, cu un tot de rom condimentat
Bucurați-vă de această cană reconfortantă de ciocolată fierbinte portocalie, apoi verificați rețetele noastre de ciocolată caldă de lux, ciocolată fierbinte caldă, ciocolată fierbinte fierbinte și rețete mai indulgente de ciocolată caldă.
Ingrediente
- tot laptele 300ml
- portocale 1, zestat
- ciocolata neagra 100g, tocat
- cremă unică 75 ml
- rom condimentat 2 fotografii (opțional)
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți ușor laptele și coaja de portocală într-o tigaie până la foc mic. Scoateți focul și lăsați la infuzat 5 minute înainte de a strecura coaja.
-
Pasul 2
Adăugați ciocolata și lăsați-o 2 minute înainte de a amesteca până se topește și se combină.
-
Pasul 3
Se amestecă crema. Reveniți la căldură pentru a vă încălzi, dacă este necesar, apoi turnați în cani și cu rom, dacă utilizați.