Tipul bucătăriei:

Două cani de ciocolată fierbinte, lângă o cană de lapte și focuri de rom condimentat

Ciocolată caldă portocalie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2-3
  • Uşor

Această ciocolată fierbinte bogată și cremoasă vine cu note zingy de portocală și intensitate din ciocolata neagră. Adăugați un strat suplimentar de lux, dacă doriți, cu un tot de rom condimentat


Bucurați-vă de această cană reconfortantă de ciocolată fierbinte portocalie, apoi verificați rețetele noastre de ciocolată caldă de lux, ciocolată fierbinte caldă, ciocolată fierbinte fierbinte și rețete mai indulgente de ciocolată caldă.

Ingrediente

  • tot laptele 300ml
  • portocale 1, zestat
  • ciocolata neagra 100g, tocat
  • cremă unică 75 ml
  • rom condimentat 2 fotografii (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți ușor laptele și coaja de portocală într-o tigaie până la foc mic. Scoateți focul și lăsați la infuzat 5 minute înainte de a strecura coaja.

  • Pasul 2

    Adăugați ciocolata și lăsați-o 2 minute înainte de a amesteca până se topește și se combină.

  • Pasul 3

    Se amestecă crema. Reveniți la căldură pentru a vă încălzi, dacă este necesar, apoi turnați în cani și cu rom, dacă utilizați.

.
#Ciocolată #caldă #portocalie
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast