Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Două căni de sticlă de ciocolată caldă acoperite cu smântână și pudră de cacao pe un fundal de beton gri

Ciocolata calda vegana

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Această ciocolată caldă fără lactate este mătăsoasă, dulce și acoperită cu frișcă pe bază de plante – folosește alternative la lapte de ovăz sau de migdale în această băutură încălzitoare


Ingrediente

  • lapte fără lactate 200 ml (ovăz sau migdale funcționează bine)
  • cacao 1 lingura, plus un praf
  • Sirop din esență de arțar ½-1 lingura
  • smântână batabilă pe bază de plante 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Pune laptele, cacao și siropul de arțar într-o tigaie mică și bate la foc mic timp de 2 minute până când se omogenizează și se aburește.

  • Pasul 2

    Turnați ciocolata fierbinte într-o cană încălzită, apoi acoperiți cu smântână și un pud de cacao pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 231
  • Gras 11.1g
  • Saturate 6.9g
  • Carbohidrați 26.1g
  • Zaharuri 15.4g
  • Fibră 5.2g
  • Proteină 4.1g
  • Sare 0,26g
#Ciocolata #calda #vegana
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *