Tipul bucătăriei:
Fecioara mojito
- servește 1
- Uşor
Faceți acest cocktail mentolat alcool zero schimbând romul cu suc de mere amestecat cu extract de migdale. Toată aroma cubaneză, nici una din mahmureală!
Ce este un mojito?
Un amestec delicios de răcoritor de rom, mentă, sodă, zahăr și suc de lime, originile acestui cocktail clasic cubanez se întind din anii 1500, dar a explodat în popularitate în anii 19a secol odată cu nașterea lui Bacardí marca de rom. Încercați rețeta noastră originală de mojito aici.
Cum se face o coadă de mojito
Aici, am dat acestei băuturi o întorsătură zero alcool prin schimbarea romului pentru suc de mere amestecat cu o picătură de extract de migdale. Ai încredere în noi, funcționează!
Rețetă de mocktail Mojito
Ingrediente
- lămâie verde 1, înjumătățit și tăiat felii în pene
- zahăr pudră 1 linguriță
- frunze de menta 6, plus extra pentru a garni
- suc de mere 3-4 linguri
- extract de migdale o liniuță
- apă carbogazoasă pentru completare
Metodă
-
Pasul 1
Utilizați capătul unui sucitor pentru a amesteca pene de var cu zahărul într-un pahar highball. Adăugați frunzele de mentă și amestecați ușor din nou. Umpleți paharul cu gheață și turnați peste sucul de fructe și extractul de migdale. Se amestecă, apoi se completează cu apă spumantă și se ornează cu mai multe frunze de mentă.