Tipul bucătăriei:
Gin de rubarbă
- Face 1 borcan mason de gin
- Uşor
Încercați un nou proiect în acest weekend, făcându-vă propriul gin roz. Luați rubarba tăiată, adăugați zahăr și gin, apoi culegeți recompensele îngrijite peste gheață sau într-un G&T cu nuanțe roz
Faceți-vă propriul gin de rubarbă, apoi verificați sfărâmarea noastră de rubarbă, gemul de rubarbă, tortul de rubarbă cu capul în jos și mai multe rețete de rubarbă. Găsiți și mai multă inspirație pentru cocktailuri în colecția noastră de rețete de cocktailuri cu gin.
Ingrediente
- rubarbă tăiată 500g, tăiate în bucăți mici
- zahăr 200g
- gin 700 ml
- sirop de zahăr o liniuță (opțional)
Metodă
-
Pasul 1
Puneți bucățile de rubarbă, zahărul și ginul într-un borcan de sticlă cu capac. Sigilați și dați borcanului o scuturare bună. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat timp de patru săptămâni.
-
Pasul 2
Gustați în mod regulat și, când sunteți fericiți (adăugați sirop de zahăr pentru un rezultat mai dulce), strecurați rubarba – păstrați fructele fierbinți pentru compot sau învârtite în înghețată. Ginul cu rubarbă este delicios și îngrijit peste gheață sau se folosește în G & Ts, acri și negroni.