Tipul bucătăriei:

Două căni de sticlă umplute cu vin roșu fiert cu câte o felie de portocală în fiecare

Pahar fierbinte cu cireșe condimentate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

Pick-me-ul perfect într-o noapte rece de iarnă, acest cocktail condimentat îmbină vinul roșu cu rachiu de cireșe, o mulțime de condimente proaspete și citrice. Se servește cel mai bine cald și decorat cu bețișoare de scorțișoară


Încercați cocktailul nostru cald de cireșe condimentate, apoi verificați berea fierbinte, glühwein, vinul fiert alb și mai multe cocktailuri de iarnă.

Ingrediente

  • vin roșu (ceva ce nu este cel mai bun) 750ml
  • coniac de cireșe sau lichior 150ml
  • bat de scortisoara 1, plus extra pentru a garni
  • anason stelat 2
  • cuișoare 4
  • portocale 2 mici sau 1 mare, feliate
  • zahăr brun moale deschis 100g
  • ghimbir 3 felii mici
  • nucşoară o grilă generoasă
  • păstăi de cardamom 4, învinețit

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți ușor toate ingredientele timp de 10 minute fără a fierbe. Se lasă la abrupt 30 de minute. Pentru a servi, încălziți ușor și turnați în căni sau pahare rezistente la căldură și garniți cu bețișoare de scorțișoară suplimentare.

.
#Pahar #fierbinte #cireșe #condimentate
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast